×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Het nachtlampje


Mijn eerste ervaring met wat ik toen geloofde, het paranormale gebeurde toen ik rond de 13 á 14 jaar was. Mijn stiefbroer was net door ongelukkige omstandigheden overleden.Het gebeurde toen ik op een jeugd kamp was. Toen ik de trein afstapte vertelde mijn moeder mij het vreselijke nieuws. Ik was helemaal van de kaart. Een aantal dagen later lag ik in bed, na te denken en te piekeren. Links van mij stond een nachtkastje met daarop een klein nachtlampje met een witte lampenkap.

Hardop was ik tegen mijn stiefbroer aan het vertellen, hoe vreselijk ik het vond dat ik geen afscheid had kunnen nemen en dat ik hem, ondanks dat we niet echt een goede band hadden, mistte.Ik zei: "Alsjeblieft, geef me een teken, als je me kan horen."Op dat moment ging mijn nachtlampje enkele keren na elkaar aan en uit.

Ik schrok me kapot, trok de dekens over me heen, en probeerde te slapen.En alhoewel ik nu besef, dat dit doodgewoon een losse kabel of een stroomstoring kon zijn, overtuigde het me op dat moment wel dat hij me kon horen.Na deze gebeurtenis is mijn lampje nooit meer zelf uit en aan gegaan.

Wat denken jullie? Een teken van mijn overleden stiefbroer of een puur toeval?

Kijk ook eens op mijn website voor nog meer persoonlijke ervaringen en reviews.

17 Purple Orbs

Groetjes, Sari

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts