Beeldend schrijven


Een tekst #schrijven bij een foto, of een foto plaatsen bij de #tekst
Dit is een interessante vraag.
Waarschijnlijk heeft iedereen andere gedachten bij het zien van een bepaalde #foto. Deze gedachten worden in één oogopslag gevormd, maar dit wil niet per definitie zeggen dat deze gedachten daadwerkelijk de situatie op de foto beschrijven. Kunnen deze gedachten veranderen, als de bedenker het verhaal achter een bepaalde foto hoort? 
De reden dat ik mij dit afvraag, is omdat ik nieuwsgierig ben hoe anderen hier over denken? Ik vind het zelf heel gaaf om verhaaltjes te bedenken bij een bepaalde foto en dit helemaal uit te kunnen breiden tot een compleet verhaal. Wie weet, kun je hier een heel boek over schrijven?! 

Ik wil met deze post iets uitproberen en ik weet niet of iemand dit idee al heeft bedacht, maar dan hoor ik dat graag (ik wil niemand "na-apen" in zijn creatieve ideeën). Bijgaand heb ik drie foto's toegevoegd en ik ben erg benieuwd welke verschillende verhalen hierbij kunnen zijn. Bij één bepaalde foto, bij twee van de drie foto's, of alle drie de foto's... Kijk zelf maar! Voor een steengoed verhaal, heb ik helaas geen "prijs", maar het lijkt mij erg leuk om te zien welke ideeën anderen hebben bij het zien van een bepaalde foto en hierin zijn/haar creatieve geest met anderen willen delen.

schrijven
schrijven
schrijven

Welke gedachten krijg je bij het zien van bovenstaande foto? Wat speelt zich af in het torentje?

Welk gevoel krijg je bij het zien van bovenstaande foto? Is het een doodgewoon eiland, of speelt zich hier een gruwelijk tafereel af?

Dit lijkt een normaal steegje, maar blijft dit zo... Ook als het donker wordt?