×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
#Biografie - deel 1 - De 4 'wijze' beslissingen.

#Biografie - deel 1 - De 4 'wijze' beslissingen.


De pil vergat ik wel vaker, waarom dat rotding innemen als je niet eens seksueel actief bent? Je libido zinkt dieper dan de titanic & je verdikt er nog wat van? Medisch gezien als ik geen hoge koortsen meer krijg tijdens mijn menstruatieperiode dan kap ik er gewoon mee. Het is helemaal niet nodig & totaal overbodig lijkt me. Zo gezegd & zo gedaan. Dat is al 1 ding beslist na die breuk met m'n jeugdliefde, die de liefde van mijn leven zou zijn maar wat ik me nu absoluut niet meer wil & kan voorstellen.


Hmmm, mijn 2de keuze is nooit meer een vent graag zien. Ja hoor, dit is best een moeilijke! Lekker op mezelf, uitgaan, met vrienden weggaan ons bezatten & af en toe eens een jointje om de gezelligheid te benadrukken. Of een simpele sigaret met een goed & zoet alcoholisch drankje, wat is me dat overheerlijk!


De 3de keuze: proberen blij te zijn met mijn leven & accepteren wat was & is. Helaas was dit voor mij een ramp. Sinds de dood van mijn peter sloeg mijn wereld op z'n kop. De emotie eenzaamheid was helaas een narcist die me in zijn beide handen vastgreep en martelde. Zo erg dat het leven stilaan voor mij geen zin meer had, & niet betekende. Ook die breuk met dat ene vriendje, het zat & bleef maar zo diep zitten. Alsof ik alleen was op de aarde, vooral s'avonds laat was het een hel. Ik wou alleen maar met liefde omarmt worden. Was ik niet goed genoeg of ben ik niet goed genoeg wie zal het zeggen?


Maar ik kon niet blijven stilstaan, mijn leven moet zinvol worden. Vandaar mijn 4de beslissing: ik doe alles weg wat van 'hem' is, of aan hem doet denken. Want blijkbaar geraak ik er maar niet over. Zoals die ene adidas broek van hem, lekker iets van hem rond mijn lijf. Weg ermee! Aan een meisje uit Antwerpen online doorverkocht, was dat dit onmogelijk nog aanneembaar! Teddybeer, ooh die lieve teddybeer.. In stukken van elkaar gemaaid. Want ik weet nog goed toen ik hem zei geef mij deze & ik wil deze houden, maar de dag dat het op is, & het klaar is, maak ik deze stuk. Alsof ik zo mijn liefde voor hem kon laten gaan.


& dat deed ik ook. Enkel nog de laatste stapjes ondernemen die gsm & sim-kaart dat we 'samen' kochten, & weg is het contact.. Natuurlijk verkocht ik de gsm op het internet zodat ik weer een nieuwe kon kopen met de restante geld. Zoals vaker liet ik iemand anders mijn spullen verkopen & het geld overhandigen.


Toen ik door het raam keek had ik dit dus deze keer maar beter niet gedaan..


!WORDT VERVOLGD!
caro.sael Davinchy
Goed dat je het van je afschrift.  Benieuwd wie de gsm gekocht heeft
15-07-2018 16:08
15-07-2018 16:08 • Reageer
Mayke Muller
Goed dat je van je afschrijft. Ik begrijp t verhaal alleen niet zo. Wie is Peter die dood is gegaan? Met welk vriendje heb je gebroken? Sowieso intrigerend verhaal. Dank voor t delen.
15-07-2018 12:32
15-07-2018 12:32 • 1 reactie • Reageer
Beeia  ☼
Peter, peter zoals naamwoord, iemand peter is bij geboorte, weet niet goed hoe het uit te leggen. Er is altijd spraken over 1 persoon in het verhaal waarmee ik heb gebroken en das een jeugdvriendje waar ik ook bij zeg dat ik blij ben dat ik hier geen toekomst mee heb 😊 Hier zijn meerdere delen, misschien vandaar dat je niet kan volgen..
15-07-2018 22:13
15-07-2018 22:13 • 1 reactie • Reageer
Filosoofje
Duidelijk geschreven en wordt vervolgd.,,  Goed dat je het van je afschrijft! 🌻
15-07-2018 11:49
15-07-2018 11:49 • Reageer
DiaantjesLife
Volgens mij is de 4e de beste beslissing ever geweest, al krijgt het dus voor mijn gevoel wel nog een staartje......... De andere zijn wel begrijpelijk natuurlijk! 
14-07-2018 08:14
14-07-2018 08:14 • Reageer