×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Dagboek Beeia deel 3

Dagboek Beeia deel 3


Vroeger wat het 'wij allemaal' samen, nu zijn we onderverdeeld in kampen. Sommigen worden verwezen naar het strafkamp, en andere naar het pleziertjes land. & sommige hoor je niet, die waren ons allemaal te slim af & vertrokken voor de verdeling van de kampen begon. Misschien word het tijd dat ik mijn valiezen inpak en achtervolg. Weg, weg van de verdeling, weg van de kampen. Weg van de hokjes waar ze je kunnen instoppen en uithalen wanneer ze je nodig hebben. Weg van de hokjes wanneer ze je komen bezoeken als ze zichzelf willen bestoeffen en hopen je zo neer te halen. Weg van de hokjes waar je geïsoleerd wordt & enkel het daglich ziet wanneer het de andere uitkomt. Weg ervan, ik besluit hier en nu mijn valiezen in te pakken.


Ik pak ze in met de liefde die ik krijg van diegene die ik liefheb. De steunende woorden die ze achter mijn rug als schild houden voor diegene die me een mes wouden paatsen. De herinneringen voor mensen die iets deden uit vrije wil & die er niet telkens iets voor terugverwachten. Mensen die het uit respect & pure vriendschap/liefde voor je doen. Ja, deze neem ik allemaal mee. De rest mag hier achterblijven in de hokjes, misschien kunnen der overgebleven kampleden er nog iets mee doen. Maar ik vertrek nu. Het is tijd, tijd om klaar daglicht te ontmoeten.


( gisteren avond geschreven, bij hoe ik me voelde, nu pas gepost wegens het super laat was. )
Douryeh
Mag ik vragen waarheen? (Kan me 't verlangen levendig voorstellen:))
14-09-2018 11:53
14-09-2018 11:53 • 1 reactie • Reageer
Beeia  ☼
Ik schrijf & ik verwoord bepaalden zaken, je moet de tekst nauwlettend lezen & begrijpen om te snappen naar waar ik vertrek. Als je het nogmaals leest zie je dat ik bedoel dat ik vertrek , de mensen die lelijk doen enkel bij mij komen wanneer het hun uitkomt, dat ik die achterlaat & verder ga met mijn eigen leven. Diepe teksten, zoals ik mijn emoties het best kan verwoorden. Groetjes
14-09-2018 12:51
14-09-2018 12:51 • Reageer