×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Apps voor het huishouden

Apps voor het huishouden


Ik vind van mijzelf dat ik veel met mijn telefoon bezig ben. Daarom bedacht ik, kan ik mijn telefoon niet voor nuttige dingen gebruiken. Het nuttige met het aangename verenigen zeg maar.

De volgende apps vind ik wel heel handig. Mijn telefoon is een Android telefoon. Dus de apps zijn daar in elk geval voor te krijgen.

 

Remember the milk

Deze app kwam ik een aantal jaren geleden al tegen. Hierin heb ik mijn lijstje met huishoudelijke taken aangemaakt. Maar je kunt hem ook als agenda of to do list gebruiken. Bijvoorbeeld als je niet wilt vergeten dat je morgen iemand moet bellen of nog boodschappen moet halen uit het werk.

 

Afvalwijzer

Met deze app kan ik op zondag altijd zien welke container er de dag erna aan de straat moet. Onze container met restafval wordt maar 1 keer in de maand geleegd. Die zit altijd erg vol door de luiers. Daarom is het wel fijn om te weten wanneer de containers geleegd worden.

 

App van de bank

Altijd handig om te checken hoeveel geld ik nog heb. Het geld verdwijnt zo snel. De wekelijkse boodschappen doen en bezine tanken slaat al een heel gat in het budget. Daarom vind ik het heel fijn om op deze manier overzicht te hebben.

 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Topper
 restafval maar 1 x in de maand geleegd? Wat idioot absurd zeg.
04-06-2018 20:46
04-06-2018 20:46
Ingrid Tips en meer
Dat heb je slim bekeken.
04-06-2018 13:00
04-06-2018 13:00