Gehaakte madonna

Gehaakte madonna


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

m'n allereerste stapjes op Yoors. Ik moet het allemaal wel nog een beetje leren, maar tot nu toe is mijn ervaring positief.  Alleen nog even uitvogelen hoe ik een eigen foto boven aan m'n post krijg. Mijn pogingen tot nu toe resulteren in een zwart scherm wat ik niet echt gezellig vind. Daarom maar even een mooie wolkenpartij!


Inmiddels zijn er al een heleboel madonna's van m'n haaknaald komen rollen en ze blijven leuk om te maken! 

Van oorsprong een Portugees patroon dat ik met toestemming van de ontwerpsters Marcia Scarpelli en Karina Peres naar het Nederlands heb mogen vertalen en die vertaling kun je vinden op mijn blog . Leuk als je daar een kijkje komt nemen.

Het lijkt een hele klus, maar als je de basissteek (de vaste) beheerst,  kun je deze madonna prima aan!

Veel haak-, lees- en blogplezier en tot een volgende keer!

groetjes Estherhelp


signup

Handmade by Esther NL zit ook op FACEBOOK. 

Je kunt me daar vinden onder @handmadebyesthernl

Je kunt me mailen op handmadebyesthernl@gmail.com


Ook jij kunt gratis lid worden van Yoors. Heel eenvoudig, door op "aanmelden" hieronder te klikken. We ontvangen allebei dan de welkomstbonus, dus alvast een dikke dank-je-wel! 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ze is prachtig, dat is iets voor mijn moeder, ik heb hem gedeeld op pinterest.
| 07:08 |
Hij is prachtig !
| 10:01 |
O , ik zie dat het patroontje van de sleutelhanger madonna ook van jouw blog komt , wat leuk die heb ik gehaakt!
Voor de bovenfoto ga je op het fototoestel onder de foto staan dan kan je een eigen foto invoegen
Een tip om yoors snel te leren kennen zijn de blogs van ; Ingrid tips en meer , ze legt heel veel dingen over yoors uit in haar blogs
| 10:04 |
hihi, ja dat klopt, die sleutelhanger komt inderdaad van mij. Leuk dat je die gemhaakt hebt. Dat met die bovenfoto had ik idd geprobeerd, maar ik denk dat het formaat van de foto niet goed is ofzo, want het blijft zwart......dank voor je tip, ik ga eens even op zoek!
| 10:09 |
ja dan kan je de foto bovenaan in het blok dus schuiven
| 10:12 |
Prachtig gedaan. Wat haakje netjes
| 09:42 |
dank je wel, lief!
| 09:46 |
Ach wat snoezig zeg, echt mooi gemaakt
| 09:29 |
dank je wel! ze is ook zo leuk om te mhaken!
| 09:30 |
Dat geloof ik en k vind wel dat je het heel secuur hebt gedaan
| 09:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen