×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Eindelijk is het zover, het begin van het Race seizoen!

Eindelijk is het zover, het begin van het Race seizoen!


Eindelijk is het bijna zover! Ik ben zo blij als een klein kind, het race seizoen gaat weer beginnen, jemig wat heb ik dat gemist! Deze winter heb ik me eigen nog meer verveeld dan vorig jaar mede door dat ik in de ziektewet zit en op dit moment nog steeds in het gips sinds 15 december zit. Je kunt gewoon niet veel doen om je gedachten te verzetten maar goed de verlossende brief is weer binnen en ik heb inmiddels de agenda weer vol gezet. Ja we gaan weer genoeg weekenden naar Assen toe. Het zullen er iets minder zijn dan vorig jaar maar het wordt gewoon weer leuk.  Ik zal binnenkort alle evenementen waar ik dienst doe ook hier in blog neerzetten. 

Maar om te beginnen gaan we 10 maart eerst weer eens onze kennis opfrissen tijdens de bacodag. Op deze dag komen alle baanofficials, pitstewards en noem maar op weer naar het circuit toe om alles te oefenen. Dat houdt in dat we brandjes gaan blussen, olie bestrijden, mensen (poppen) uit auto's of onder een motor met zijspan vandaan halen, eerste hulp verlenen en lopen met brancard en kijken of je de kleuren en code's van de vlag nog weet  enz. Het is een fijne en leuke dag en zeker de moeite waard. 

17 maart is voor mij een spannende dag. Dan moet examen doen voor mijn autolicentie zodat ik dienst mag doen tijdens auto evenementen. Ik ben geen echte auto fan maar er zijn evenementen die ik wel super leuk vindt endaar heb je deze licentie gewoon voor nodig en daarbij mag je ook als je wil dienst doen in het buitenland bij de Formule1 en dat staat toch echt wel op mijn verlanglijstje :-). 

Deze twee dagen in maart moeten we helaas alleen nog wel op en neer rijden want de caravan mogen we pas op 24 maart brengen en dan gaat het toch echt eindelijk beginnen, een heerlijk raceseizoen.

help
help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Eric's ervaringen
Heel veel succes.
26-01-2018 18:50
26-01-2018 18:50 • 1 reactie • Reageer
kwessing
Dank je wel
26-01-2018 19:27
26-01-2018 19:27 • Reageer
Gerrit112ph
Wat een leuke blog. Veel succes
25-01-2018 22:02
25-01-2018 22:02 • 1 reactie • Reageer
kwessing
Dank je wel :-)
25-01-2018 22:05
25-01-2018 22:05 • Reageer