×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Van bloggen tot een boek schrijven

Van bloggen tot een boek schrijven


Nog maar kort geleden ben ik begonnen met bloggen en het is/was voornamelijk het doel om over het circuit te schrijven. Laat het nu zo zijn dat dat bloggen eigenlijk gewoon verslavend is en ik dus genoeg in me hoofd heb om dat te delen met jullie. 

Van het één komt ander dat blijkt ook wel want ik ben zelfs begonnen om een boek te schrijven, mijn eigen verhaal. Mijn biografie maar dan vanaf een bepaalde leeftijd tot aan nu. Iets wat al heel lang in me hoofd zat om ooit te doen, maar ik had eigenlijk weg gestopt. Waarom? Geen idee. 

Maar goed, omdat ik nog een groentje ben in dit alles zijn alle tips welkom. Ook wil ik een beetje peilen of het leuk zou zijn als ik het boek in blogvorm zou delen. Wel pas als het helemaal af is en uitkomt.

Willen jullie mij helpen met tips? Ook voor uitgevers enz. 


help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties