Van bloggen tot een boek schrijven

Van bloggen tot een boek schrijven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nog maar kort geleden ben ik begonnen met bloggen en het is/was voornamelijk het doel om over het circuit te schrijven. Laat het nu zo zijn dat dat bloggen eigenlijk gewoon verslavend is en ik dus genoeg in me hoofd heb om dat te delen met jullie. 

Van het één komt ander dat blijkt ook wel want ik ben zelfs begonnen om een boek te schrijven, mijn eigen verhaal. Mijn biografie maar dan vanaf een bepaalde leeftijd tot aan nu. Iets wat al heel lang in me hoofd zat om ooit te doen, maar ik had eigenlijk weg gestopt. Waarom? Geen idee. 

Maar goed, omdat ik nog een groentje ben in dit alles zijn alle tips welkom. Ook wil ik een beetje peilen of het leuk zou zijn als ik het boek in blogvorm zou delen. Wel pas als het helemaal af is en uitkomt.

Willen jullie mij helpen met tips? Ook voor uitgevers enz. 


help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben zo benieuwd hoe ik de vervolg blogs kan vonden.
Verder ben ik wel benieuwd naar je blog-boek
| 08:41 |
Dank je wel. Vanaf volgende week gaan er weer meer blogs van mij komen. Als je op het belletje klikt op mijn profiel dan krijg je altijd een melding als ik iets geplaatst heb.
| 21:08 |
Dank voor deze uitleg. Ga ik doen
| 21:29 |
Leuk voor je. Misschien eens een kijkje nemen op schrijverspunt.nl !
| 19:27 |
Dank je wel voor de tip!
| 20:34 |
Ramoulade maakt veel blogs met tips hierrond.
| 23:20 |
oke dank je wel :-)
| 23:27 |
Wat leuk. Veel plezier met schrijven
| 22:42 |
Dank je wel!
| 23:02 |
Hartstikke leuk, ook ik wil ooit een boek schrijven. Heel veel succes gewenst!
| 22:17 |
Dank je wel!
| 22:25 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen