Afvallen?? Aankomen!!

Afvallen?? Aankomen!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik zie het overal voorbij komen: Methodes om af te vallen, advertenties met afvallen, afvallen voor de zomer... Ik wordt er eigenlijk een beetje gek van... 

Natuurlijk wil je afvallen, voor de zomer een paar winterkilo's kwijt... Geloof me, ik ben er zelf ook geweest.. Ik was altijd een dik propje met mijn 1.60 lang en op mijn zwaarst was ik 94 kilo. Dus ja, ik weet hoe frustrerend het is om zwaar te zijn en om maar niet te kunnen afvallen...

Maar.. het is me wel gelukt! Ik weet niet hoe, maar opeens vlogen de kilo's eraf! Geweldig! Maar het is wel doorgeschoten naar de verkeerde kant, want ik was opeens 52 klio. Een beetje te licht, en nu ben ik 55 kilo 'en ik zou voor de zomer wel minimaal 5 kilo erbij willen. Gewoon om wat lekkerder in mijn vel te zitten, want ik heb het heel snel koud en ben snel moe.. Ik eet gewoon gezond, dus daar ligt het niet aan..

Mijn vriend wil ook afvallen, maar helaas lopen de kilo's niet over in bed... hahaha


Dus mijn vraag is: Hebben jullie misschien tips of ideeen om wat aan te komen? Het liefst wel met een gezonde voeding, want ik ben diabeet...

De ziekte van Huntington: Hoort bij mij...

De eerste deel uit mijn blogreeks..


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (17 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik moet ook aankomen, ben 1.67 en weeg 56,5 kilo en kom voedingsstoffen tekort... De dietiste heeft me aangeraden volle producten te nemen, margarine op brood te doen en dubbel beleg... 6 eetmomentjes per dag... Is het jou ondertussen gelukt?
| 22:27 |
nee helaas want ik zou er wel 3 of 5 kg af willen hebben. Maar ik ben tevreden hoor dus ik hou de weegschaal in de gaten dat hij niet omhoog gaat dat is voor mij net ff belangrijker.
| 22:23 |
Als TruHealth Coach kan ik mensen begeleiden bij het afvallen maar ook zeker bij het aankomen in gewicht. Dus wil je weten hoe ik dat doe? Just contact me
| 09:37 |
Afvallen is echt moeilijk
| 10:01 |
Gewoon via de schijf van vijf eten. Vorig jaar begonnen en viel geleidelijk 1 kilo per week af. Gezonde tussendoortjes zoals nootjes of fruit. 3 x in de week gaan zwemmen en alles op de fiets doen. Prima resultaat. Maar dat gewicht weer vasthouden hè! Dat is zo makkelijk nog niet. Succes met het aankomen dan.
| 09:41 |
Dagelijks minimaal een half uur stevig wandelen. Lekker simpel. Je verbrand dan meer als bij hardlopen!!
| 13:26 |
bekend verhaal :D
| 21:01 |
Lastig!!! Inderdaad een voedingsdeskundige raadplegen, zeker met diabetes. Succes
| 17:58 |
Ik zou als ik jou was hulp bij een diëtist gaan aanvragen. Die kan je er alles over vertellen en ook passend voor jou.
| 13:56 |
Een eiwitshake tussen de maaltijden nemen?
| 13:37 |
Hele goede vraag, dietiste komt vaan met nutridrink en zo, maar dat hielp bij mij niks...
| 22:05 |
Als het kon mocht je zo wat kilo's van mij hebben ;)
| 20:55 |
Een gezond voedingspatroon blijven aanhouden en wat meer sporten voor extra spieren? Deze wegen uiteindelijk toch meer dan gewoon vet en is veel gezonder!
| 19:58 |
ik ben veel met Forever bezig, mss kan ik u helpen?
| 17:11 |
Weet je diabetes verpleegkundige dit probleem? Die kan je doorverwijzen naar een diëtiste.
| 16:17 |
Aankomen is een even groot probleem als afvallen.
Mss wat extra proteines in een smoothie.
| 16:06 |
Misschien eens een afspraak maken met een diëtiste (of iemand die je hierbij kan helpen)
| 15:51 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen