Het mooiste beroep...

Het mooiste beroep...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goedenmorgen iedereen! Hoe was jullie weekend? Die van mij was heerlijk!
Wat was het lekker weer he? Hebben jullie ook zo genoten?
Zaterdag en zondag heb ik gewerkt en ik moet eerlijk zeggen, ik heb in deze tijd van het jaar toch het mooiste beroep die er is..! Ik ben verzorgende bij de thuiszorg en ik rij van klant naar klant over boeren weggetjes. Overal zie je lammetjes, tulpenvelden komen in bloei, alles wordt groener en de mensen zijn blij...
Daar kan ik zo van genieten als ik door het West-Friese landschap rij..

Waar ik ook va genieten, en dan vooral in mijn avonddienst, zijn de zonsondergangen.. De luchten zijn mooi en je ruikt ook gewoon dat het lente is en we zijn lekker in de tuin bezig, heelijk en genieten gewoon!

Ik heb ook mijn auto schoongemaakt en ik ben amper binnen geweest en ben lekker verkleurd door de zon..g, met wat je ook gaat doen!

Onze Oldtimer

Mijn laatste blogBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heerlijk dat Lente weer! Ik word er ook vrolijk van! Als je dan op zo'n manier heerlijk naar je werk kan dan maakt dat je vast heel gelukkig!
| 11:52 |
Heerlijk om buiten te zijn ook
| 11:51 |
Bloemen, lammetjes en blije mensen, een mooie combi
| 10:19 |
Kan ik me voorstellen dat je daarvan geniet!
| 10:00 |
Je hebt inderdaad een heel mooi beroep
| 09:59 |
Dan heb je zeker een mooi beroep!
| 09:53 |
Het is inderdaad heel mooi
| 17:29 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen