Het mooiste beroep...


Goedenmorgen iedereen! Hoe was jullie weekend? Die van mij was heerlijk!
Wat was het lekker weer he? Hebben jullie ook zo genoten?
Zaterdag en zondag heb ik gewerkt en ik moet eerlijk zeggen, ik heb in deze tijd van het jaar toch het mooiste beroep die er is..! Ik ben verzorgende bij de thuiszorg en ik rij van klant naar klant over boeren weggetjes. Overal zie je lammetjes, tulpenvelden komen in bloei, alles wordt groener en de mensen zijn blij...
Daar kan ik zo van genieten als ik door het West-Friese landschap rij..

Waar ik ook va genieten, en dan vooral in mijn avonddienst, zijn de zonsondergangen.. De luchten zijn mooi en je ruikt ook gewoon dat het lente is en we zijn lekker in de tuin bezig, heelijk en genieten gewoon!

Ik heb ook mijn auto schoongemaakt en ik ben amper binnen geweest en ben lekker verkleurd door de zon..g, met wat je ook gaat doen!

Onze Oldtimer

Mijn laatste blog