Angst is te groot.

Angst is te groot.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb morgen een heel belangrijk praktijkexamen, ik moet deze halen om mijn droom te bereiken. Maar ik ben nu al 2 keer gezakt, en het demotiveert heel erg.. ik kijk zo tegen dit examen op, en ik heb allemaal stemmetjes in mijn hoofd. Het is een chaos in mn hoofd. Stemmetjes die zeggen: “ als je nu voor altijd gaat, heb je morgen dat examen ook niet” ik slaap al 2 dagen amper tot niet, en ik kan niet stoppen met huilen en er over na te denken. Ik heb al medicijnen gekregen vande dokter die me rustig moeten houden, maar het helpt niet. Ik ben zo bang en ik durf echt niet meer. Ik kan niet wachten tot mijn eerste afspraak bij de psycholoog. De neiging om mijn droom op te geven is zo groot. Zakken, zakken en nog meer zakken. Daar gaat je zelf vertrouwen, en die zelf vertrouwen ben ik later wel nodig, als ik ooit mn droom behaal. De meesten van jullie zullen vast denken dat ik me aanstel, maar dat doe ik niet! Ik heb al zo’n laag zelf beeld, en in t dagelijks leven heb ik het ook zo moeilijk met de vanzelfsprekende dingen. Ik probeer er aan te werken, en ik doe echt mijn best, alleen ik weet het ook allemaal niet meer. Gelukkig heb ik voor de rest van de gehele dag afleiding, en heb voor morgen de ochtend vrij gevraagd, het examen is van 12-5. Morgen ochtend gaat dus weer een jank ochtendje worden, maar als ik morgen aan t werk ging, trok ik het ook allemaal niet. Ik baal zo erg van dit, want ik weet dat ik me geen mislukkeling moet voelen, maar dat doe ik toch.. ik krijg het niet uit mn hoofd en ik haat mijzelf.


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel sterkte, maar je kunt dit misschien is het allemaal heel moeilijk dat geloof ik direct maar je kunt het!! Je gevoelens maken je geen mislukkig ze maken je een mens en jij bent niet alleen met deze gevoelens er zijn er zoveel meer die niet erover praten! Ik denk dat je jezelf helpt met bloggen en ook nog andere. Geef niet op hou vol!!!!
| 07:17 |
Veel succes met je examen! Het zal je wel lukken, geloof in jezelf :)
| 18:07 |
Heel veel sterkte en succes. Het gesprek met de psycholoog gaat je vast helpen. 
| 16:19 |
Een mens krijgt meerdere kansen in het leven. Goed dat je een gesprek met een psycholoog hebt gepland. Succes.
| 15:44 |
Angst kan heel verlammend werken. Maar, je bent je ervan bewust en je werkt eraan, hebt al een gesprek gepland met een psycholoog. 
Je bent sterker dan je zelf weet!
| 13:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen