×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Dingen die ik leuk vind om te doen.

Dingen die ik leuk vind om te doen.


Dit is een lijstje van dingen die ik erg leuk vind om te doen, maar dit zijn ook dingen die ik doe als ik mij niet zo goed voel en die dan zorgen voor een fijne afleiding. 

Snailmailen: Oke heel veel mensen denken nu, wat is snailmailen? Dat zal ik jullie uitleggen, snailmailen is helemaal een trend nu, en letterlijk vertaald betekend het slakkenpost. Dit zijn zelf gemaakte kaartjes met kleine goodies, zoals washi tape en stickertjes. Dit kan je ook internationaal doen. Het zijn penvrienden, maar dan wat uitgebreider. Voor voorbeelden kun je kijken op pinterest en google en op facebook heb je ook groepen voor snailmail. Zeker een aanrader! 

Geld uitgeven op ali express: Ja, ali is echt drama bij mij, ik moet nu nog 38 dingen ontvangen, maar die 38 bestellingen bestaan uit meerdere producten, want als ik één leuk ding zie, ga ik de hele winkel bij langs, zodat het in één pakket komt. Voel me altijd heel schuldig tegen over de postbode, ik bedoel, die heeft echt heel veel te slepen vanaf haar fiets tot mijn brievenbus. Soms schaam ik me echt voor mezelf en mn ali aankopen.  Ik koop sieraden en bedeltjes, knutsel spulletjes, spulletjes voor mijn auto en nog veel meer onnodige dingen die ik eigenlijk niet eens nodig ben maar waarvan ik het gewoon MOET hebben. 

Wandelen (in het bos): Het liefst loop ik elke dag, maar ik heb het echt te druk met andere dingen, als eerst werk ik de hele dag, wat me best wel sloopt, en daarnaast heb ik veel voor school te doen. Maar wil natuurlijk ook tijd hebben voor snailmail en bloggen. Maar elk weekend loop ik wel onwijs veel in het bos, en dan het meest in Drenthe. 

Touren: Bij een ander in de auto of zelf achter het stuur maakt me nog niet eens zo heel veel uit. Als mijn ouders gaan tanken 100 meter verder op, wil ik zelfs nog mee. Als ik depressief of wat dan ook ben, sleur me maar naar mijn auto, dan gaat t gelijk al een stuk beter! 

Schrijven/bloggen: Ik schrijf al hele verhalen toen ik nog niet eens een pen vast kon houden, ik krabbelde gewoon wat op papier en  las dan hard op voor wat voor een verhaal ik heb geschreven. Ik had als kind veel fantasie, heb ook heel lang een fantasie vriendje gehad, die heette weau. Mijn ouders dachten altijd dat ik met geesten praatte, maar laten kwamen ze er achter dat het gewoon een bedacht vriendje van me was. Ik ben nu bezig met het schrijven van een boek. 

Appen: Iedereen zegt altijd tegen mij, wauw, jij bent echt verslaafd aan je telefoon. Dat is niet waar, ik ben verslaafd aan de mensen met wie ik praat. Als ik de hele dag door met die mensen was met wie ik appte, kon me telefoon me wel gestolen worden. 

Pinterest: Waar ik wel misschien een beetje verslaafd aan ben is pinterest, daar staan zo veel leuke en inspirerende dingen op. Maar ook zoveel ideetjes voor als je in een creatieve bui bent. 

Lezen: Oke, dit doe ik niet zo heel veel, maar als ik het doe, moet t boek ook in 1 keer uit. Ik ben nu bezig met een engels boek. 

Zingen: Ondanks dat ik dit echt niet kan, hou ik er wel echt van. Als ik in de auto zit ook, ben alleen maar aan t zingen, cd op het aller hardst, behalve als ik iets spannends moet doen. Parkeren ofzo, dan gaat die helemaal zacht, eem concentreren. 

Tijd door brengen met mn hondje: Ik heb een langharige chihuahua. Doordat ik de hele dag aan t werk ben, zie ik haar niet veel. In het weekend gaat ze vaak mee naar het bos, ook slaapt ze elke nacht gewoon lekker bij mij in bed. Ze slaapt gewoon in haar mandje ( heb een tweepersoons bed, maar ben maar alleen, dus haar mandje staat waar normaal de andere kussens liggen) en als ze wel bij mij onder de dekens kruipt vind ik dat ook geen probleem, dan t spul maar wat vaker in de wasmachine. 

Als je vragen hebt of ergens over wilt praten, mijn email staat altijd open : positivevibes1514@gmail.com 

Ook als het snailmailen je aanstaat, mag je mij een emailtje sturen, en dan kunnen we snailmaatjes worden :)


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties