Een angst overwonnen.

Een angst overwonnen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Weten jullie mijn blog over mijn angsten nog? Grotendeels heb ik er één overwonnen. Ik ben vandaag namelijk in het park geweest en ik liep alleen in een t shirt, natuurlijk ook in een broek lol. Maar geen jasje en sterker nog, geen dikke trui! 


Vanochtend zei mijn moeder ook: ik ben echt blij dat je er steeds zomerser uit gaat zien. Normaal liep ik oprecht altijd in een dikke trui, ook al was het hartje zomer met 30 graden.


Ik werkte altijd bij de kruidvat, en de blousjes paste me niet lol. Maar zelfs in de zomer had ik mijn kruidvat thermo trui onder mn shirt aan, en als ik dan naar het werk moest ( 1,5 uur reizen) had ik ook nog een jasje aan, en toen was het ook steeds 33 graden. Ik wou absoluut niet in een t shirt gezien worden. En als ik moest reizen voelde ik me ook niet comfy, dus moest een jasje aan van mezelf.


Ik loop nu steeds vaker in een t shirtje, op het werk vind ik het nog niet zo prettig en op openbare plaatsen zoals de stad of het centrum vindt ik ook nog niet zo fijn. Maar dat komt wel! Laatst ben ik ook van mijn auto naar de kantine gelopen in een t shirt, mn collega’s deden natuurlijk niet raar en ze zeiden er niet eens wat van. Maar ik vond het wel moeilijk om bij hun te zijn in een t shirt.


Nu ik een t shirt aan heb, voel ik me ook veel fijner. Normaal hou ik nooit van de zomer omdat ik dan vet chagrijnig ben omdat het zo warm is en ik dus niet mn dikke trui/ jas uit durfde. Mensen verklaarden me ook altijd voor gek. 


Ik vond het nooit fijn om in een t shirt te lopen omdat ik littekens op mijn armen heb, en omdat ik dikker ben. Maar ik probeer nu zo veel mogelijk van mezelf te houden en mezelf te accepteren zoals ik ben. Laat mij door niemand meer tegen houden en doe wat ik zelf wil, en dat zouden jullie ook moeten doen! Dat helpt jezelf zoveel meer! En waarschijnlijk kijken mensen niet eens er raar van op, maar heb je jezelf dat gewoon al aangepraat in je hoofd. help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
SUPER !!! een grote stap!! 
| 16:36 |
Heel goed van je lieverd, de littekens horen bij je dat is een teken dat je het overwonnen hebt, ben trots op je, dik ben je niet, je ziet er super uit! Ben echt trots, zo kom je steeds een stapje verder en uiteindelijk heb je het mss niet eens meer in de gaten, daar gaan we voor!❤️
| 23:10 |
Persoonlijk sterker worden 
is altijd fantastisch om over te lezen.
| 21:58 |
Lieve mallerd doe gewoon aan wat jij wil zeg.
Succes met proberen steeds stapje meer
| 19:09 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen