Stom of creatief?!

Stom of creatief?!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Veel van jullie zullen hier een mening over hebben, positief of negatief, dat maakt niet uit. Maar een mening hebben de meesten van jullie wel. 

Ik hou echt zoveel van knutselen en creatief bezig zijn, ik besteed het liefst veel geld en tijd aan dit. Even je gedachtens bij iets anders en je zelf even kunnen laten gaan. 

Zoals jullie weten, ben ik bezig met snailmailen, kort gezegd; kaartjes knutselen voor penvrienden. En daar geniet ik echt enorm van, ook schrijf en teken ik veel. Ook ben ik bezig met het maken van decoraties enzovoort. 

Nu heb ik altijd zo erg de pest aan spullen op te ruimen en vervolgens 2 minuten later weer te pakken. Daarom ben ik eens gaan kijken in mijn huis en naar de mogelijkheden. Mijn oude kamer stond nog leeg,  daar ben ik eens gaan kijken en ondertussen heb ik mn eigen knutsel /hobby hoekje gecreeerd, ben er zo onwijs blij mee. Even goed kijken naar het materiaal dat ik had, en hoppa! Mooi bureautje neergezet.

Ik hou enorm veel van creatief bezig zijn, jullie ook? Zo ja, wat doen jullie dan veel? En vinden jullie het raar/kinderachtig dat een meisje van 18 knutselt en er van houdt om creatief bezig te zijn? 

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zeker niet raarwant dan ben ik ook raar. Ik heb een oude schemerlamp opgepimpt met muurvuller en een nieuwe kap, ik heb een paar lege wijnflessen een macraméjasje gegeven, kleding maak ik zelf...en nog veel meer, als ik maar bezig kan zijn😃
| 16:28 |
Niks raars aan ik ben 51 en knutsel vanalles mijn dochter van 25 vind het ook leuk.
Doen wat je leuk vind en goed in bent.
| 11:06 |
Leuk hoor, iedereen mag zijn eigen hobby kiezen    ;-)   Ik hou bijv. van fotograferen  in de natuur
| 08:42 |
Knutselen is niet aan leeftijd gebonden
| 18:18 |
Ik ben totaal niet creatief en vind het leuk als anderen dat wel zijn. Enne.... stom? Nee, natuurlijk niet. Doe wat je zelf leuk vindt, dat is altijd goed.
| 06:28 |
Niks raars aan. Ik ben 55 en ben ook creatief. Ik haak, maak kaarten met handlettering en heb een journal.
Zus meid vooral doorgaan.
| 23:25 |
Raar? Nee hoor. Ik ben 45 en ook heel creatief. Doe van alles en nog wat. Momenteel into dotting.
| 22:56 |
Dan ben ik vast heel dom
Nl 48 en creatief frutselaar
| 22:22 |
Knutselen is een heerlijke manier van leven..je bent er nooit te jong of te oud voor.. gewoon lekker van genieten! ;)
| 20:34 |
Nee hoor. Dat is helemaal niet raar. Knutselen en creatief bezig zijn is van alle leeftijden. Het is juist heel goed om je zinnen te verzetten. Daar krijg je rust van in je hoofd en lichaam. 
Geniet er maar lekker van hoor. 
| 20:19 |
Ik vind dat helemaal niet kinderachtig, ikzelf (inmiddels 48 jaar) ben al mijn hele leven creatief bezig en knutsel nog steeds ☺️
| 20:12 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen