×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Tot morgen!

Tot morgen!


Voor veel mensen is dit heel simpel om te zeggen, en ik kan dit nu ook. Tot morgen klinkt zo vanzelfsprekend , maar voor mij was dat het nooit. Het is iemand beloven dat je elkaar morgen weer ziet of spreekt. Voor mij was dit altijd moeilijk om te zeggen, omdat ik nooit wist of er voor mij een nieuwe morgen kwam. Ik moest er nooit aan denken, een nieuwe dag. Zag het nut van het leven ook niet meer, dus de morgen was voor mij nooit beloofd. Ik zei het tegen niemand omdat ik bang was om diegene teleur te stellen, dat ik er “ morgen” ineens niet meer was. Mijn reactie was ook altijd standaard: daaagg!! Niks geen: tot morgen, of tot de volgende keer.  Elke dag heb ik het ondanks alles altijd weten te overleven, en heb ik het gered tot de dag van vandaag. En wat ben ik daar blij mee! had er nooit van durven dromen, dat ik ooit een keer zin zou krijgen in een nieuwe dag. Heb geleerd dat alles wat vandaag negatief gebeurd, ik niet mee moet nemen naar morgen. Zo wordt het echt een nieuwe dag met nieuwe kansen. Ik ben blij dat het elke keer weer morgen wordt, het hoeft van niet meer op te houden. Vol trots durf ik nu tot morgen te zeggen, durven jullie dat ook?

 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties