Tot morgen!

Tot morgen!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor veel mensen is dit heel simpel om te zeggen, en ik kan dit nu ook. Tot morgen klinkt zo vanzelfsprekend , maar voor mij was dat het nooit. Het is iemand beloven dat je elkaar morgen weer ziet of spreekt. Voor mij was dit altijd moeilijk om te zeggen, omdat ik nooit wist of er voor mij een nieuwe morgen kwam. Ik moest er nooit aan denken, een nieuwe dag. Zag het nut van het leven ook niet meer, dus de morgen was voor mij nooit beloofd. Ik zei het tegen niemand omdat ik bang was om diegene teleur te stellen, dat ik er “ morgen” ineens niet meer was. Mijn reactie was ook altijd standaard: daaagg!! Niks geen: tot morgen, of tot de volgende keer.  Elke dag heb ik het ondanks alles altijd weten te overleven, en heb ik het gered tot de dag van vandaag. En wat ben ik daar blij mee! had er nooit van durven dromen, dat ik ooit een keer zin zou krijgen in een nieuwe dag. Heb geleerd dat alles wat vandaag negatief gebeurd, ik niet mee moet nemen naar morgen. Zo wordt het echt een nieuwe dag met nieuwe kansen. Ik ben blij dat het elke keer weer morgen wordt, het hoeft van niet meer op te houden. Vol trots durf ik nu tot morgen te zeggen, durven jullie dat ook?

 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik kan het niet.. En hoop op dat ik ook een morgen  niet meer wakker word 
| 18:48 |
Aahw wat super heftig.. ik weet hoe je je voelt, en ik had ook nooit verwacht dat ik ooit nog zin zou krijgen in een nieuwe dag, uberhaupt zin zou krijgen om te leven. Bij mij is dat ook gebeurd, en ik kan je alleen maar vragen om sterk te blijven, ik beloof je dat het goed komt, ik kan je alleen geen datum beloven. Blijf vechten, het leven is zo mooi! Als je er over wilt praten, facebook: sf Mandy, insta: hopeloos.verloren x
| 19:05 |
Super dat je het nu kan!
Ik wens je een goede morgen
| 06:26 |
Vindt ik ook! Ik wens jou hetzelfde! Fijne dag vandaag.
| 10:09 |
Blij te lezen dat het beter met je gaat. Slaap lekker en tot morgen.
| 02:44 |
Ben ik ook heel blij om, fijne dag vandaag!
| 10:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen