Washi tape hanger.

Washi tape hanger.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ( en ik ben vast niet de enige) ben helemaal gek op washi tape, allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en figuurtjes. Ik heb nu ook zoveel washi tape, dat ik te veel potjes overal heb staan. Nu kwam ik op het idee om een ijzeren kapstokje te gaan gebruiken om de washi tape aan te hangen, het is heel simpel: draai het ijzerdraadje boven in steeds om en je kunt er je washi tapjes om doen. Je hoeft ook niet steeds de washi er van af te halen als je die wilt gaan gebruiken, hang het kapstokje ergens neer en je kunt zo een stuk van het tape’je afhalen. Erg goedkoop en simpele oplossing dacht ik zo! 

Ik hoop dat ik jullie op ideeen heb gebracht door deze blog, je kunt natuurlijk ook het kapstokje nog pimpen en opleuken, of er een stuk van afknippen. Maar dat is natuurlijk aan jullie.


Fijne avond! 

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed idee, opgeruimd staat netjes!
| 11:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen