Hey, Hallo


Dag, dikke steen waar ik weer onder vandaan ben gekropen en hallo jullie allen. Ik ben er weer.  De vorige keer begonnen met bloggen, maar op te veel verschillende sites (lees FB, eigen website en hier) dat ik Yoors eigenlijk een beetje vergeten was. Sorry, sorry sorry. Maar hey. hier ben ik weer. Mijn leven is weer wat rustiger. Onze mega verbouwing waar we begin Maart vorig jaar mee begonnen begint op zijn eind te raken en de rust komt weer wat terug. 

Het bloggen kan weer beginnen. Naast de verbouwing heb ik niet stil gezeten. Ik heb natuurlijk een gezin met 2 kinderen, deed al scouting, vind boeken lezen en revieuws schrijven nog steeds ontzettend leuk. Maar daarnaast hebben we nu ook een minibieb. Een mega opvallend rood kastje in de voortuin, met allemaal boeken die je gewoon mee mag nemen. Lezen moet toch voor iedereen mogelijk zijn, toch. 

Daarnaast nog iets leuks,  of in ieder geval ik vind het leuk. Ik ben begonnen met het uitpluizen met mijn familiestamboom. Wat een werk is dat, maar oww wat is  het leuk om te doen. 

Dus over die dingen kunnen jullie allemaal blogs verwachten.. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!