×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors











Als ik een foto plaats, kan ik hem niet eerst in concept opslaan. Dit zou ik wel prettig vinden. Soms is een foto te klein en dan kan ik hem weer verwijderen voordat ik hem publiceer. Nu gebeurt het wel eens dat iemand direct upvote terwijl ik hem niet oké vind en wil verwijderen. Ik kan hem wel na publiceren weer als concept opslaan. Dat deed ik net dus, omdat verwijderen niet lukte op mobiel, iemand had al geupvoted. Daarna heb ik hem kunnen verwijderen, maar ik geloof niet dat diegene zijn punten heeft teruggekregen. Ik vind dit lastig. Is het mogelijk dat ook bij foto’s de keuze komt om te publiceren of in concept op te slaan?



expand_less

Meest gestemde posts



expand_less

Recente posts



expand_less

Volgers



expand_less

Collecties