WilSnail-Family

WilSnail-Family


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor alle “Jakkes, getver, ieuhwww een slak” mensen…. Be prepared! Ooit gebeurt het jou!

Augustus 2017 Al wandelend met de honden, bijna thuis, kom ik tot mijn grote verbazing een slak tegen al kruipend op de stoep. Niet zo maar een slak maar een SLAK! echt huge! Vol verbazing heb ik staan kijken… amper gelovend wat ik zag. Mijzelf vermand en het dier, wat niet in Nederland in de natuur thuis hoort, aan het puntje van het huis opgepakt en mee genomen. Op facebook een oproep geplaatst “wie is er zijn slak kwijt”. Uiteraard werd dit eerst niet serieus genomen maar ik was bloedserieus… had een enorme slak in een bakje en aangezien ik gruwelde van slakken moest het dier diezelfde avond door iemand opgehaald worden vond ik. Ik wilde hem in ieder geval NIET! Moest wel iemand zijn met verstand van reuzenslakken… dat lukte niet… en dus zat ik vooralsnog met een SLAK die ik NIET wilde…

Enfin, beestje moest in ieder geval tot die zondag blijven dus rond gevraagd en informatie gekregen over de verzorging met de opmerking erbij: “die ga je zelf houden, die doe je nooit meer weg”. Yeah right echt niet Ik WilHemNiet! … volgende dag, alle moed verzameld en mijn SLAK uit zijn bak gelokt met een stukje appel en op een deksel laten kruipen en bij de kraan gehouden. Tot mijn grote verbazing genoot mijn SLAK hiervan! Nog meer moed verzameld en uhm… bij huisje gepakt en voorzichtig op mijn hand gezet… tja…. “Ik Wil Hem NIET” veranderde direct in WilHem… binnen 2 weken had ik er 4, binnen een maand had ik er het dubbele aantal en vandaag heb ik er meer dan 28 (babies niet mee gerekend). Zijn zijn de Wil-Familie :D WilHem heeft het niet gered helaas… maar tegenwoordig wonen hier WilHaar, WilHet, WilHetHeelgraag, WilIkUt, WilUt, WilIk, WilOhw, WilJo, WilJut, WilJul, WilIkOok, WilPink, WilKadootje, WilDie, WilDieOok en nog veel meer Wil-slakken met allemaal een eigen Wil naam. 

Slakken zijn Ieuhwwwww?? 

Egnie! Slakken zijn cool!

signup
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dit weet ik nog als de dag van gisteren! 😂. Heerlijk verhaal en daarna raakte ik al een beetje besmet met het virus. Maar nu helemaal! 😍❤️ Zondag jouw Wil-familie bewonderen en mijn Sutjes ophalen 😁
| 17:46 |
Heb er zin in gewoon om jullie ook weer te zien! 😊
| 18:06 |
🐌🐌🐌🐌🐌🐌😍
| 18:48 |
Lol, besmettelijk op Yoors.  Ik heb er in mijn aquarium gehad, dat is heel wat anders maar toch. Leuk zoals je begonnen bent, helemaal tegen je zin in.
| 16:57 |
Haha ik wist ook echt niet wat ik zag toen. Durfde de slak zelf ook niet aan te raken haha.

Dat is nu wel anders 💕🐌💕
| 17:35 |
Nog een slakkenhoudster erbij. Slakken houden is hot geloof ik. 
Ik hoef ze niet hoor. 
Maar ooit heb ik in Zuid-Limburg een hele grote wijngaardslak gezien. 
| 16:34 |
Die zijn ook gaaf 😍
Dat zijn de grootste slakken die we in Nederland hebben in onze natuur 😊
| 17:34 |
Exact. Echt mooi zijn ze. 
| 17:57 |
Hahaha door Ilonne ben ik besmet geraakt met het virus 🙈
| 17:43 |
Oh echt. Geweldig! 
| 17:56 |
Ik ben geheel onschuldig 😇😁❤️💕🐌💕
| 18:05 |
Hahaha als je slaapt 🤣
| 19:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen