Ik was de andere vrouw (5)

Ik was "de andere vrouw" (5)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn hart bonkte in mijn keel toen ik opnam.
Ze zei het met gebroken stem. "Het is dus waar. Hij heeft een ander."

De afgelopen dagen, terwijl ik in spanning rondliep omdat ik dacht dat alles zou uitkomen, was er dus heel wat gebeurd. Ik was blijkbaar de enige niet. Hij had er verschillende. En eentje daarvan verwachtte meer. Omdat hij het al geruime tijd beloofd had.

Ze was single. Zeker tien jaar jonger dan hij. Ze vond hem een goeie vangst. Knappe zakenman, charmeur, zekerheid. Dacht ze. Hij beloofde haar zijn gezin te verlaten. Voor haar. Ooit. Als het moment paste.

Ze had hem onder druk gezet. Ze zou dat moment een handje helpen. En toen had hij haar verteld over "de anderen". Over mij onder andere. Vrij gedetailleerd zelfs. Ik weet niet wat hem bezielde. Misschien hoopte hij op die manier dat ze ging afhaken. Maar ze ging naar zijn vrouw. Met heel haar verhaal. Met al haar bewijzen. Sms'jes, foto's, e-mails, cadeautjes met de lieve woordjes er nog bij. Inclusief beschrijving van de andere affaires. Ze had niets te verliezen. Misschien hoopte ze dat zijn vrouw hem aan de deur zou zetten en dat hij met hangende pootjes naar haar zou komen. Ik weet het niet. Ik weet alleen dat ik mezelf heel duidelijk herkende in één van de beschrijvingen die ze gegeven had.

Ze had hem inderdaad aan de deur gezet. Ze wist niet waar hij was. In elk geval niet bij die andere vrouw ook. Ze hoopte dat hij net zo onder de breuk leed als zij.

Ik hoopte het ook.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dacht hij er een hele harem op na te kunnen houden?
| 11:03 |
Kon hij blijkbaar ook, toch een hele tijd.
| 12:04 |
Je hebt  dit verhaal  heel mooi verwoord...
| 17:28 |
Dank je.
| 09:16 |
heftig hoor, hoe één persoon een hele groep mensen, vrouwen in dit geval, ongelukkig kan maken, ook al wisten de meesten gedeeltelijk waar ze mee bezig waren.
| 11:33 |
Ook voor mij kwam het over als dat ik toch niet zo speciaal voor hem was als ik altijd gedacht had.
| 14:49 |
Hij ging dus chronisch vreemd...
| 11:27 |
Inderdaad. Het was veel meer dan een klassiek dubbelleven.
| 14:48 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen