×

Yoors


Inloggen
×

YoorsIk was de andere vrouw - slot

Ik was "de andere vrouw" - slot


Ze was gekwetst. Dat was duidelijk. En ik was er voor een stuk verantwoordelijk voor.
Ze hield minstens zoveel van hem als ik.
Ik was ook gekwetst. Sinds het uitgekomen was, had hij niet eens de moeite genomen om me te contacteren. Ook voor mij was een relatie van jaren voorbij. Alleen kon ik er met niemand over praten.

Het duurde 4 weken voor hij me belde. Ik wist niet meteen wat ik met zijn telefoontje aan moest.
Hij woonde terug bij zijn ouders. Wilde overal mee kappen. Wilde haar terug. Of ik er niet even voor kon zorgen dat ze op z'n minst met hem wou praten. Hij beweerde dat hij me bewust niet gebeld had om mij buiten schot te houden. Ze kon alles nagaan. Hij had haar al zijn wachtwoorden gegeven.

Ik praatte met haar. Regelde zelfs een gesprek tussen hen. Overtuigde haar om het opnieuw te proberen. Wat ze ook deed.

Ondertussen zijn ze opnieuw samen. Op Facebook en Instagram lijken ze het perfecte koppel. Ik heb met beiden alle contact verbroken. Maar ik weet dat hij het opnieuw doet. Toen ze amper twee maanden weer samen waren, vond hij dat de kust veilig genoeg was om opnieuw met mij van start te gaan. Want ik had hem nooit verraden. Hij had mij nooit verraden.

Vond hij.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!