×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Het moment maakt de opname

Het moment maakt de opname


Als Amateurfotograaf houdt ik me met meerdere aspecten van de fotografie bezig. Deze presentatie gebruik ik om de mensen te laten zien waar ik me mee bezighoud. Op mijn YouTube kanaal heb ik een kleine 150 foto/video presentaties staan voorzien van rechtenvrije of zelf gegenereerde muziek. kom en kijk eens waar ik me mee bezig houd. Zoals ik graag zeg het moment maakt de opname en dat dekt ook denk ik 100% de lading, want als ik op sites zit waar het merendeel van de fotografen zich professioneel met de fotografie bezighoudt maakt just het moment van afdrukken of een foto je pakt of niet. Wil je je zelf ontwikkelen als fotograaf verdiep je dan in de exif gegevens van de foto's die anderen maken, je kan daaruit opmaken wat voor apparatuur er gebruikt is en met welke instellingen er gefotografeerd is. Jaren geleden heb ik mezelf aangemeld bij een groepje dames die beter wilde fotograferen. wat bleek deze dames hadden een geweldig gevoel voor compositie, maar hadden moeite met het instellen van de camera. zij stuurden mij een foto waarmee zij niet tevreden waren en moesten mij uitleggen wat zij vonden wat er moest verbeteren. Ik stuurde hen daarop de camera-instellingen die ik zou gebruiken om de foto dat te geven wat zij voor ogen hadden. Gevolg van deze samenwerking is dat zij hun camera beter weten in te stellen om zo de foto te krijgen die zij voor ogen hebben (belichtingsdriehoek sluitertijd voor snelheid, diafragma voor scherptediepte, en de iso om het geheel compleet te maken al dan niet met ruis), en ik heb een beter oog gekregen voor composities, zo zie een beetje tijd voor elkaar geeft een win win situatie

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Albert van den Berg
Mooie foto´s. Mooi uitgepakt jullie samenwerking dan. Compositie wringt bij mij ook vaak. Meteen geabonneerd op je kanaal.
05-03-2018 19:35
05-03-2018 19:35 • Reageer
Schorelaar
Mooie foto's, wat leuk dat je de dames hebt geholpen bij hun ontwikkeling voor fotografie.
05-03-2018 19:11
05-03-2018 19:11 • 1 reactie • Reageer
Frits Hendriks Fotografie
en zij bij mijn ontwikkeling mooi toch
05-03-2018 19:22
05-03-2018 19:22 • Reageer
Hans van Gemert
Dat is mooi werk!
05-03-2018 19:09
05-03-2018 19:09 • Reageer