×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Dagelijkse blog #1

Dagelijkse blog #1


Hallo, zoals beloofd is hier mijn eerste blog. Ik wil de eerste blog starten met mezelf voorstellen. Ik ben 18 jaar en volg dierenzorg op school. Ik hou vooral van reizen en dieren. Ik zou met deze blogs jullie graag dingen willen bijleren over dieren. Zo zal ik elke dag van de week, een vast diersoort hebben op die dag waarover ik een leuk weetje zal vertellen! (Bvb: elke maandag: hond, elke dinsdag: kat, ..). Indien jullie dingen willen bijvertellen onder de blog of vragen stellen beantwoord ik deze graag! Ook zal ik soms reviews doen van producten die te maken hebben met dieren. Ik hoop dat jullie kunnen genieten van mijn blog!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties