×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Wie ben ik nu werkelijk??

Wie ben ik nu werkelijk??


Omdat ik jong moeder ben geworden is mijn leven in een flits veranderd. Ik heb geen puberteit gehad en dat merk ik nu wel terug in mijn leven. Sinds een paar maanden ben ik dan ook voor mezelf aan het uitmaken wie ben ik nu eigenlijk en wat wil ik bereiken in mijn leven. Het kan natuurlijk ook de leeftijd zijn dat ik begin na te denken over dingen aangezien ik dit jaar 30 wordt. Ik merk ook dat het voor mij echt niet eenvoudig is om vrienden te houden. Mensen komen en gaan al mijn hele leven en heb vaak het idee dat dat bij mij meer is als bij andere mensen. Ben ik daadwerkelijk te lief? Moet ik harder worden? Maar ik vind mezelf eigenlijk al hard genoeg. Als ik het ergens niet mee eens ben laat ik dit echt wel merken.

Maar door alles wat ik mee maak heeft dit ook gemaakt tot wie ik ben. Soms te lief en soms lekker eigenwijs. In deze harde wereld is dat soms nog wel is een lastige. Vandaag weer iets vervelends meegemaakt waardoor ik bepaalde mensen verkeerd heb ingeschat. Heb je dat ook weleens? Dat je denkt mensen te kunnen vertrouwen maar achteraf vergis je je daar enorm in en kwetsen ze je dus keihard.

Ik ben blij dat ondanks alles ik wel probeer positief in het leven te staan en de mensen die daadwerkelijk om mij geven met mij mee gaan in deze mooie reis. Positief blijven en denken maakt je dag zoveel mooier ook al is dit niet altijd even makkelijk.
spelbuiten
Als individu in een wereld die gefocust is op alles wat media-dolgedraaid is, kan het overkomen dat je als opstandige enkeling niet akkoord gaat met de denkwijze omtrent. Blijf en tracht altijd alleen te focussen op wat jij als individu denkt, voelt en waarneemt. Dat is de enige sleutel in het positief denken. Heel nuttige en informatieve blog.
28-07-2018 01:48
28-07-2018 01:48 • Reageer
Lifestyle & Balance
Mensen komen en gaan nu eenmaal. Omring jezelf met mensen die jouw een boost geven, mee kunt lachen en ja soms ook huilen. Als je niet jouw prachtige zelf kunt zijn in wat voor relatie dan ook, dan is het tijd voor next. !!!! Vergelijk je zelf nooit met anderen. Je bent precies goed zoals je bent. Je bent hier op aarde om te leren. Jouw pad, jouw tempo en jouw manier. Geniet van al dat is. Leef je leven zoals jij dat wilt. En vergeet vokral niet te genieten. 
24-07-2018 23:23
24-07-2018 23:23 • 1 reactie • Reageer
Stephanie
Dankjewel voor je mooie en lieve bericht. Dit doet mij erg veel om te lezen 😊 Mensen zien vaak snel de negatieve kant en vergeten de positieve dingen. 
25-07-2018 12:39
25-07-2018 12:39 • Reageer