Belastingaangifte doen

Belastingaangifte doen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit weekend heb ik gepland om aangifte te doen. Iedereen ziet er altijd tegenop, maar ik vind het leuk. Ik maak er graag een sport van om zo min mogelijk te ontvangen en zoveel mogelijk binnen te harken. Of eigenlijk niet te hoeven betalen. Hoewel ik zeker weet dat ik bij moet betalen omdat ik meer ben gaan werken.

Nog even een snelle tip voor ondernemers: denk niet alleen aan je reiskosten, maar ook aan bv. opleidings-, kleding en schoenenbudget. Daarnaast aan evt. middeling en verrekenbaar verlies. Je mag indien je het kunt aantonen dat je al meerdere jaren verlies draait, 1 jaar bijstand aanvragen. Voor meer vragen weet je me te vinden. Ook voor particulieren trouwens.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En goede doelen kan ook een mooie aftrek zijn
| 08:59 |
Dat heb ik in het verleden gedaan. Er worden alleen rare dingen mee gedaan. Daarna heb ik niets meer gestort.
| 10:57 |
Belasting aangifte doen bleh ik vind het niks..maar he jij benaderd het positief. Dat is slim!
| 17:14 |
Met kruiwagens weg brengen is niet leuk. Binnen harken wel! ;)
| 17:15 |
Dat is waar..helaas moet ik altijd betalen
| 17:16 |
Ik ook hoor. Maar ik vind het zoveel mogelijk terug vragen leuk.
| 17:22 |
Ik wil trouwens best een ton belasting betalen. Dat betekent namelijk dat ik veel heb verdiend.
| 17:23 |
Ja idd..geld is mooi wanneer je het hebt. Maar aan de andere kant. Als je het niet hebt moet je creatief zijn en daar leer je van :-) anders word je zo lui
| 17:25 |
Dat is ook weer waar haha
| 18:16 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen