Bloggen? Toch niet gewoon schrijven..

Bloggen? Toch niet gewoon schrijven..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben een stille lezer. Een 'sneaky' lezer. Voor yoors las ik eigenlijk alleen maar zo af en toe een blog zonder te reageren. Want wie zit er nou eigenlijk op mijn mening te wachten? Maar op deze site wordt je beloont voor reageren!
Dus mijn stilte is verbroken, ik reageer!
Stap twee is dan ook zelf eens iets schrijven... (Vet persoonlijk dit!)

Maar wat is nou precies bloggen? En als is google mag geloven is de perfecte blog:


Persoonlijk, maar wel 'relatable' voor een groter publiek
Niet te commercieel, maar wel winstgevend
Geen lappen tekst en een leuke lay-out, maar niet te leuk en wel met inhoud
Frequente nieuwe verhalen, maar niet te frequent want dan verlies je kwaliteit
Doe aan challenges, maar niet teveel want dan is het niet meer uniek

(Alinea's om grote lappen tekst te doorbreken)

Er lijkt dus wel een dunne scheidingslijn te zitten tussen een goede blog en een slechte blog. Er zijn trouwens nog veel meer meningen over bloggen. Heel veel meer meningen. Het zou mij ook niet moeten verbazen, het internet is immers de plek voor onze ongezouten mening. En als Nederlander is het een soort nationaal erfgoed om wel te laten weten wat jij 'normaal' vind. Daar zijn wij trots op! (Relatable gaat over de nederlander)
De tip die ik overal dan ook nadrukkelijk tegen kwam is: "Je moet tegen kritiek kunnen."

Dus ik gooi mij voor de leeuwen. Met mijn niet op spelling gecontroleerde tekst. Op een blog site terwijl ik eigenlijk nog steeds niet snap wat een blog is. Want als eerste moet ik maar leren tegen kritiek te kunnen.

En op het winstgevende gebied.. geef een reactie dat vind ik leuk, volg jij mij volg ik jou! *overdreven knipoog*
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
mooi artikel, bloggen is iets aparts eigenlijk :)
| 17:58 |
Het mooie is dat niets moet, alles mag. Het reageren levert jou op je beurt ook weer leuke reacties op als je zelf wat plaatst. Voor mij is het belangrijk dat ik plezier heb ik het schrijven en lezen/bekijken.
Kortom, kom rustig eens langs (en ook een knipoog natuurlijk)
| 17:32 |
Knipoog terug dan
| 17:24 |
Ik moet er ook nog aan wenen om naast te lezen ook te reageren.
| 17:20 |
Vooral dat tegen kritiek kunnen is helemaal waar. Neem dat aan van een oude rot. Je was dus een lurker. Dat is iemand die leest, maar niet reageert en niet blogt.
Ik hoop dat het bloggen bevalt?
| 17:05 |
Oh is dat de naam? Weer wat geleerd ;)
Ik weet dus nog niet zo goed wat ik er van moet vinden. Maar dat komt denk ik omdat ik zelf nog niet zoveel schrijf.
Het reageren vind ik wel gezellig
| 17:08 |
Joh, gewoon gezellig lezen en reageren is toch ook leuk. En zo nu en dan zelf iets plaatsen. Maak er geen halszaak van. Het is geen werk.
| 17:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen