De concentratie

De concentratie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds vandaag ben ik op de maandag en dinsdag vrij van school. De hele dag vrij en nog geen werk HEERLIJK! Lekker uitslapen en de hele dag films en series kijken op Netflix.... is het plan. 

Hoe mooi ik het ook allemaal in mijn hoofd heb de werkelijkheid gaat zo:

Ik word door de zon om half 7 al wakker, probeer mij nog eens om te draaien. Val nog even in slaap tot ik er achter kom dat mijn kat het raam open kan maken. De kat komt op mijn bed liggen en duwt mij stukje bij beetje er uit. 8 uur en ik ben op... (er is een ongeschreven regel dat je je kat niet mag storen tijdens het slapen)
Dan zet ik de playstation maar aan en ga een spelletje spelen, wat tot grote frustratie niet lukt. 10 uur en ik begin mij te vervelen, ik ga mijn ouders wel irriteren. Na een paar uur doelloos rond te hebben gelopen, bedacht ik het kastje maar te gaan verven. Ik heb een kastje gekregen van de erfenis van mijn oma. Het begint hard te waaien en dan heb ik het ook wel gezien buiten. Het is 2 uur en ik loop weer naar binnen. Ga een uurtje darten met mijn broertje en loop mij daarna weer te vervelen. 

Ik loop naar mijn kamer, stop een dvd in mijn playstation, ik ga wel films kijken. Een halve film later.... "Gaaaap ik wil een andere film kijken". 3 films later en de notebook is er op, tijdens deze film kan ik mij alweer niet concentreren en ben ik maar deze blog gaan schrijven. Straks maar in mijn bullet journal schrijven. 


Wat doen jullie als alles schoon is en je bent vrij? 

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat komt niet voor, werk, Imkeren, mantelzorg, kleinkinderen, tuin  in welke volgorde dan ook, slokken mijn tijd op. Als ik het genoeg vind gaan we wandelen of fietsen, of op het terras lezen 
| 00:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen