En ik dan? Wees niet zo egoistisch!

En ik dan? Wees niet zo egoistisch!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Daar stond hij dan, halverwege de straat, nog knapper dan op zijn foto. Ik liep nerveus naar hem toe en stelde mij netjes voor. Na een aantal dagen te appen heb ik het moet gehad om hem te meeten. Hoe hij aan mijn nummer kwam? Geen idee maar ik vond het prima. Hij gaf mij bij onze ontmoeting 3 kussen op mijn wangen, ik voelde mijn wangen rood worden. "Wat zullen we doen" vroeg hij zelf verzekerd, zijn vraag hield mij uit mijn dagdroom en stamelde dat het mij niks uitmaakte. 

Zo gezegd zo gedaan, we deden niks we liepen een paar rondjes en na een paar uur ergens gezeten en gepraat te hebben bracht hij mij netjes weer naar huis. Thuis vertelde ik dat ik wat langer op school heb doorgewerkt. 

Hij appte mij gelijk toen hij thuis gekomen was, we praatte de hele nacht door en maakte een nieuwe afspraak. Hij wilde mij een paar nieuwe plekjes in het bos laten zien zei hij, ik hou van het bos en de natuur dus ging ik hier mee akkoord. De volgende dag hield hij mij op bij school en liepen wij richting het bos, hier begon hij mij te zoenen. Zijn hand ging steeds verder naar beneden, toen hij te ver ging duwde ik hem van mij af. Hij trok mij terug en ging verder, nog een keer duwde ik hem weg. "Jij gaat luisteren naar wat ik zeg anders vertel ik je hele familie dat jij rookt en een slet bent". Hij maakte mij bang, trok mij mee en gingen verder de bosjes in. Trok mijn broek omlaag en ging mij daar vingeren. Ik begon te huilen ik wilde dit niet, nog steeds proberen los te komen. Er kwamen mensen aan en hij liet mij snel los. 

Onderweg naar huis zei hij dat hij mij morgen rond het zelfde tijdstip op zou halen bij school, ik durfde geen nee te zeggen en gaf een klein knikje kijkend naar de grond. 

Volgende dag

Op school durfde ik niemand iets te zeggen, ik schaamde mij diep. Ik had geen lange dag dus voor ik het wist ging mijn laatste bel, ik hoopte dat hij er niet stond. Ik liep met een paar vriendinnen naar buiten toe en tot mijn grote schrik stond hij daar. Hij pakte mijn hand en sleepte mij mee, dit keer naar een ander stukje bos.  Hij begon mij hevig te zoenen en pakte mijn hand vast, met al mijn kracht probeerde ik terug te trekken, het lukte niet hij was te sterk. Ik voelde zijn kracht in mijn pols hij leidde mijn hand naar zijn broek en legde deze erop, nog steeds vast houdend.  Na een paar minuten die een eeuwigheid duurden, kwamen er mensen langs, hij liet mij eindelijk los. Het werd druk in het bos, hij kon mij niks meer maken en bracht mij naar huis. Die nacht kon ik niet slapen en lag ik de hele nacht te huilen. Ik kreeg een berichtje van hem dat ik over drie dagen om 2 uur bij zijn huis moest zijn. Ik reageerde er niet op, ik had een paar mensen verteld waar ik heen ging. 

3 dagen later

Ik belde aan, zijn moeder deed de deur open, "Ik kom voor Matthijs" zei ik. Zijn moeder riep zijn naam en dat hij bezoek had. Hij had een grote mond tegen zijn moeder en nam mij mee naar zijn kamer, ik moest op zijn bed gaan zitten, hij deed de deur op slot. Hij ging op bed liggen en deed zijn broek uit, hij duwde mijn hoofd naar zijn mannelijk geslachtsdeel toe "Pijp me" beval hij mij. Ik schrok maar, dat maakte hem niks uit hij duwde mijn hoofd harder en stopte hem in mijn mond. 

Na 5 minuten klopte zijn moeder op de deur om te zeggen dat er meer mensen voor hem waren. Hij kleedde zich aan en liep naar beneden toe. De twee tegen wie ik gezegd had dat ik daar was stonden voor de deur dat ze mij moesten hebben. Ze hielden mij daar weg. 

Het dreigen en de afspraken hielden niet op. 

Hij greep naar mijn hand in de bus

Yvette

Maar uiteindelijk...

Maar uiteindelijk gaf ik het op, ik ben naar zijn sportschool gelopen, hij zat hier buiten met zijn vrienden. Ik heb gezegd dat ik er genoeg van heb. Hij is uiteindelijk naar mijn ouders gegaan en heeft zijn dreigement waar gemaakt. 


Een paar maanden lang kreeg ik om het uur een telefoontje van een onbekend nummer, als ik opnam hoorde ik niks anders dan gekreun aan de andere kant. Als ik hem hier van beschuldigde bedreigde hij mij met de dood. Zulke mensen zijn ziek in hun hoofd, hier hou je levenslange trauma's aan over.  Tot een half jaar geleden kreeg ik nog berichten via facebook dat hij mij zag lopen, hier krijg ik echt kriebels van. Ik snap niet dat mensen dit een ander aan kunnen doen, hoe kan je dan nog leven met jezelf. 

Ik ga nog altijd met de bus naar school, ben hem al een poos niet tegen gekomen en zo laatst kwam ik hem ineens tegen in de bus. Ik schrok, mijn adem stokte en wist niet meer waar ik over aan het praten was. Op dat moment zag ik alleen hem staan, ik raakte in paniek. Bij de overstap van de bus hoopte ik van hem af te zijn, dit was niet het geval hij kwam juist nog dichter bij mij staan. Voor mijn stoel was sta ruimte hier ging hij staan vlak voor mij, kijkend naar mij. We maakten een scherpe bocht, ik hield mij vast om niet van de stoel te vallen. Op dat moment pakte hij zich ineens ergens anders vast, VLAK ONDER MIJN HAND. Ik schrok, trok mijn hand terug en keek met smekende ogen naar een vriendin van mij. Mijn hart begon sneller te bonzen en was bang dat ik weer een paniek aanval zou krijgen. 

Jou behoeften zijn gevoed, maar ik dan?

Yvette
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind het heel dapper van je dat je je verhaal deelt...ik wens je heel veel sterkte en moed bij het verwerken hiervan!
| 22:01 |
Bedankt het heeft ook wel een tijd gekost om het te delen. 
| 07:51 |
Een kleine reactie op jouw verhaal. Heb er geen woorden voor, dus dan maar daden:
yoo.rs/ik.zwijg.niet/blog/ontkroonde-1527697125.html?Ysid=39057
| 21:24 |
Heel heftig en ik heb ook een verleden met sexueel misbruik, dus ik snap je gevoel........... sterkte en doe er wel iets mee, probeer het niet zomaar weg te stoppen a.u.b. Dat gaat je later opbreken! 
| 22:44 |
Bedankt, ik doe mijn best om te verwerken 
| 06:58 |
Brr, wat bestaan er toch engerds. Sterkte!
| 21:20 |
Ja was iedereen maar te vertrouwen en lief voor elkaar. Bedankt. 
| 22:17 |
De meesten wel, maar helaas niet iedereen...
| 22:31 |
Wat een engerd. Als grootmoeder van 2 tiener-kleindochters gaan mijn nekharen overeind staan.
| 16:52 |
Het blijft altijd eng en je ogen open houden maar eigenlijk zou je er niet aan moeten denken 
| 16:58 |
Ik ben vader van een tienerdochter, het kippenvel loopt over mijn rug bij het lezen van je blog.
| 15:23 |
De angst zal altijd blijven. Die reactie was ook de bedoeling van mijn blog om mensen te confronteren met de werkelijkheid. 
| 15:26 |
Ik vind het dapper van je om er over te schrijven. Wellicht een goede therapie.
| 15:30 |
Het heeft me ook lang geduurd, ik hoop dat het werkt als therapie. 
| 15:34 |
Poeh wat een heftig verhaal. 
| 15:12 |
Klopt maar ook dit is de werkelijkheid jammer genoeg. 
| 15:15 |
Ik weet dat het gebeurd inderdaad. 
| 15:16 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen