×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn augustus tot zo ver.

Mijn augustus tot zo ver.


Ik ga in de eerste week van de bouwvak op vakantie naar Duitsland. Biggesee it is! Een hele goede vriendin die ik eigenlijk bijna nooit zie woont hier een paar uur rijden vandaan. Nu snap je waarschijnlijk wel dat zij 2 dagen naar onze camping komt. Hier wilde ik het thema van augustus aan verbinden. De 2 meisjes voor op zijn Anna en ik en de caravan staat voor de camping. 

Natuurlijk moet ik deze maand ook werken en wil ik alle tijden duidelijk op een rij hebben staan. 

Hier zie je mijn "weekly". Deze weekly kan je eigenlijk ook wel een "monthly" noemen. Ik heb alle dagen een apart vakje gegeven behalve het weekend deze is bij mij toch heel rustig. Ik heb ik elk vakje de data geschreven. Ik wilde in het thema van vakantie blijven en heb daarom palmbladeren er bij gemaakt. 


Ik wil hier naast nog een packing list maken. Wat ik verder hierbij kan maken weet ik nog niet. Jullie mogen best tips en tops geven. ❤

Els Vergaerde
Wat een mooie creatieve en persoonlijke agenda!
26-07-2018 05:26
26-07-2018 05:26 • 1 reactie • Reageer
YvettePhotography
Dankje vind deze agenda ook heel makkelijk :) 
28-07-2018 15:32
28-07-2018 15:32 • Reageer