Stylista Braids (riview)

Stylista Braids (riview)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Stylista is een een submerk, van L'OREAL. Hier heb je meerdere soorten van waaronder braids en buns. Ik heb de braiding milk gekocht. Het is de bedoeling dat je dit in je haar smeert, waardoor je haar beter te vlechten valt. 

Ik heb behoorlijk zacht haar en bij mij zakken mijn vlechten er gelijk uit hoe strak ik ook vlecht. De vlechten houden het meestal een halve dag uit. Ik heb dus de gok genomen en zo'n flesje gekocht voor €7.99. Een week geleden heb ik dit uitgeprobeerd, heb dit in mijn haar gedaan en 2 vlechten gemaakt. De vlechten gingen een stuk strakker en gleden er niet gelijk uit. Omdat wij de volgende dag zouden zwemmen heb ik de vlechten er tijdens het slapen in gehouden. Toen ik wakker werd, zaten ze er nog net zo in. Zelfs na het zwemmen kon het nog en zat het nog strak. 

De test is wat mij betreft geslaagd!

Een echte aanrader.

 
 


Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen