×

Yoors


Inloggen
×

YoorsWat doen ze nou weer?!

Wat doen ze nou weer?!


Na een jaar langer op de opleiding te hebben gezeten omdat, ik niet alles af heb gaat school nu voor de problemen zorgen. Alles op tijd en mooi voor de deadline ingeleverd, eerder dan sommige andere klasgenoten. Mis ik ineens een cijfer in Magister. Hier achter aan gegaan, zou geregeld worden.

Dan krijg ik een examen terug voor de herkansing, kan gebeuren , vul deze aan en lever deze weer op tijd in voor de tweede deadline. Krijg ik een mail van een andere docent dat dit examen op een ander vlak wordt afgekeurd. Dit betekend dat ik deze opnieuw moet maken. Ik naar school toe, hoe kan dit, dit mag niet eens. 2x nakijken en de 2e keer op een heel ander vlak afkeurden dan de 1e keer. Mijn mentor garandeert mij dat dit al niet door 2 docenten nagekeken had mogen worden. Nu dus te horen gekregen dat ik dit mag nog 1 keer mag aanpassen en dit dan door dezelfde docent wordt nagekeken.

Nu is er nog niks gedaan aan dat cijfer dat mist en volgende week moet alles in Magister staan om te slagen. Ik wordt helemaal gek hier van. Ik heb continu contact met mijn mentor die ook graag wil dat ik mijn diploma haal.

Ik weet dat ik zelf een blog heb geschreven met examen stress tips. Maar ik stress nu zo erg dat, dat niet meer helpt. Daarom ga ik dit weekend een weekend samen met mijn vriend weg. Even tot rust komen en fotograferen.

Wat zouden jullie doen?