Wat doen ze nou weer?!

Wat doen ze nou weer?!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na een jaar langer op de opleiding te hebben gezeten omdat, ik niet alles af heb gaat school nu voor de problemen zorgen. Alles op tijd en mooi voor de deadline ingeleverd, eerder dan sommige andere klasgenoten. Mis ik ineens een cijfer in Magister. Hier achter aan gegaan, zou geregeld worden.

Dan krijg ik een examen terug voor de herkansing, kan gebeuren , vul deze aan en lever deze weer op tijd in voor de tweede deadline. Krijg ik een mail van een andere docent dat dit examen op een ander vlak wordt afgekeurd. Dit betekend dat ik deze opnieuw moet maken. Ik naar school toe, hoe kan dit, dit mag niet eens. 2x nakijken en de 2e keer op een heel ander vlak afkeurden dan de 1e keer. Mijn mentor garandeert mij dat dit al niet door 2 docenten nagekeken had mogen worden. Nu dus te horen gekregen dat ik dit mag nog 1 keer mag aanpassen en dit dan door dezelfde docent wordt nagekeken.

Nu is er nog niks gedaan aan dat cijfer dat mist en volgende week moet alles in Magister staan om te slagen. Ik wordt helemaal gek hier van. Ik heb continu contact met mijn mentor die ook graag wil dat ik mijn diploma haal.

Ik weet dat ik zelf een blog heb geschreven met examen stress tips. Maar ik stress nu zo erg dat, dat niet meer helpt. Daarom ga ik dit weekend een weekend samen met mijn vriend weg. Even tot rust komen en fotograferen.

Wat zouden jullie doen?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dreigen met een advocaat wil ook nog wel eens helpen. Je zou ook kunnen bellen met het juridisch loket. Informeer eens via internet of er ook andere leerlingen zijn die hiermee te maken hebben gehad. Veel succes.
| 10:32 |
Ik denk niet dat als ik met een advocaat ga dreigen, als 21 jarige op het mbo ze mij serieus gaan nemen. Zoveel leeftijdsgenoten doen dit voor de grap 😕
| 11:11 |
het inderdaad niet pikken en er bovenop zitten.
Kan me voorstellen dat dit veel stress geeft.
Heel veel succes!
| 10:22 |
Ik ben er inmiddels echt zo klaar mee.
| 11:10 |
erachteraan blijven zitten, maar ook vertrouwen op de goede afloop. Succes!
| 09:46 |
Sinds ik het vertrouwen op een goede afloop heb, gaat alles mis. Er achter aan blijven zitten zal ik ook zeker doen.
| 09:54 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen