Wie ben ik?

Wie ben ik?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo, ik ben een meisje van 21 jaar, die enorm veel van schrijven en internetten houdt. Een jaar geleden ben ik hier al begonnen. Sinds kort heb ik een camera en ben ik begonnen met fotograferen. Voor mijn verjaardag heb ik dan ook een fotografie cursus gekregen en ben ik hier aan begonnen. Ik zal ook veel foto's van mij zelf posten. Wil jij meer foto's zien? Volg mij dan op instagram: yvette_photography1 (ik volg iedereen terug).

Wat kan je van mij verwachten? 

Ik ben erg creatief en maak ook veel dingen zelf, je kan van mij DIY verwachten. Natuurlijk kan je van mij ook veel van mijn foto's  gaan verwachten. (of als je nieuwsgierig bent kijk even op mijn instagram: yvette_photography1) 

Ik hou heel erg van winkelen dus kan je van mij ook een shopblog of recenties verwachten.
Wanneer ik iets meemaak wat ik grappig, interessant of droevig vind, wil ik het ook graag met jullie delen.


 
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hallo, leuk kennis met je te maken. Ik kwam net een schitterende foto van je tegen en was benieuwd wie daarachter zit. Ik kijk nog even verder wat je nog meer gepost hebt.
| 21:24 |
Heel erg bedankt :) als je meer van mij wilt zien heb ik ook een site : www.yvettephotography.nl 

(Stiekem even reclame maken haha)
| 22:13 |
Tja...betrapt (hihi) Dat is je talent ontwikkelen en promoten. Mooi hoor. Alleen niet meer stiekem doen, hier kan dat gewoon openlijk. (op Yoors). Je natuurfoto's vind ik het allermooist. Yvette is ook een prachtige naam om jouw 'watermerk' erop te zetten, dat je kunt fotografen ziet iedereen, die er een beetje oog voor heeft. Slim ook. Zelf schrijf ik alleen, (maar lees en kijk wel heel veel foto's) en dan vaak onder pseudoniem: ©Taalradicaal. 
| 14:15 |
Bedankt voor je bericht :). Ik krijg nog vaak commentaar op mijn foto's toch ook leuk om dit te horen. 
| 15:26 |
Welkom op Yoors! Je gaat het hier vast naar je zin hebben :) 
| 23:26 |
Bedankt dat gaat zeker lukken
| 08:55 |
Leuk! Welkom op Yoors.
| 18:33 |
Bedankt, ik hoop dat ik het wat vind.
| 09:19 |
Daar kom je vast snel genoeg achter. :)
| 09:20 |
Vast wel en aangezien ik al veel heb gelezen dat mensen er verslaafd aan raken, komt dit wel goed.
| 09:22 |
Het is een heel aangename en welkome 'verslaving' ja :)
| 10:55 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen