×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


BAMMMM in your face!!!!

BAMMMM in your face!!!!


Vandaag is zo'n dag, zo'n dag dat je eigenlijk op het moment dat je je ogen opent denkt ....Nope ik blijf wel liggen :(

Maar ik zeg altijd tegen mijn eigen kids van al het negatieve kan je "iets" positiefs maken dus dat heb ik dan ook gedaan, althans geprobeerd en nu zo halverwege de middag durf ik te zeggen; C je bent goed op weg !!!!

Waarom ik mij zo rot voelde ?! Omdat na meerdere malen proberen gisteren aan een bezoek aan mijn Turkse schoonfamilie, wederom is gebleken dat mijn schoonzus een ongemanierde jaloerse stress bal is. Dit zijn tamelijk harde woorden en helaas ik had het echt anders gewild voor iedereen, maar na wat ze gisteren heeft gedaan is de maat vol en gelukkig ziet en ervaart mijn man dat ook hetzelfde. Het jammere is alleen dat ze niet ziet dat haar gedrag heel veel mensen om haar heen pijn doet en verdriet geeft. Ik wil niet ingaan op wat precies is gebeurd want dat zou heel denigrerend zijn voor haar, maar laten we het erop houden dat sommige mensen verblind zijn door hun eigen frustraties en onvermogen. Hierdoor heeft ze het tot een punt "gepusht" waardoor ik heb besloten, dat het voor mij in ieder geval klaar is. Heel triest want, naast mijn eigen familie die ook om diverse redenen met elkaar overhoop ligt zie mijn blog:  https://yoo.rs/2werelden/blog/de-kersen-op-mijn-taart-1498387798.html?Ysid=43987 is dat echt wel het laatste wat ik zou willen, maar helaas soms moet je een grens trekken ....

Maar ja dan wordt je de volgende ochtend wakker en heb je beiden slecht geslapen omdat het je toch bezig houdt. Maar gelukkig moest ik er echt wel uit omdat ik een Total Body Workout moest geven en men o men wat een heerlijke manier om de stress te ontladen :))))))))))))) Daarnaast had 1 van de deelnemende dames mij ook al de avond tevoren gebeld met een ander voor haar groot probleem en gevraagd of ze even flink kon "uit razen" in mijn les .... Wahaaaaa nou dat hebben we gedaan, de andere dames moesten wel meegaan in onze on-stress energie uitbarsting ;) Zaaaaaaalig! Wat kun je je daarna veel beter voelen :)

Het feit dat 1 van mijn dierbaarste vriendinnen vandaag ook jarig is en ik met haar gesproken heb kleurt mijn dag helemaal positief in <3 Mennnn wat kan ik blij worden van mijn lieve vriendinnen om mij heen, keer op keer die warmte, eerlijkheid en vriendschap, daar kan je als mens toch alleen maar blij van worden ?! En trust me de onderwerpen zijn niet altijd even leuk, maar de band tussen mij en M zeker wel !!!!

Als als je als klap op de vuurpijl ook nog een gesprek hebt met een lieve vriendin die ik hier in Turkije heb leren kennen, eigenlijk pas echt sinds vorig jaar, maar diegene nu aan mij vertelde dat haar uitzaaiingen minder en kleiner zijn geworden door de chemo behandelingen en pillen, jaaaaaaaaaaaaaaa dan krijg ik helemaal een glimlach van hier tot Tokio op mijn gezicht :)

Oooooo en terwijl ik dit aan het schrijven ben, zie ik dat per mail 2 nieuwe aanvragen zijn binnen gekomen  voor werk in de winter als ik in Nederland ben, top. Ik ben dan n.l. 4 maanden weer geheel beschikbaar voor dans en sport opdrachten en tot nu toe willen ze mij nog steeds en dat terwijl ik al 7 jaar merendeels in het buitenland woon .... Best fijn en best een compliment, toch ?

Tel daar bij op dat ik dan ook nog te horen kreeg dat mijn oudste zoon na een vervelende infectie aan zijn kaak (verstandskies was getrokken) na goede zorg van mijn schone dochter (wihi zo noem ik haar altijd) en zijn broer weer aan de beterende hand is en die jongere broer, wihi mijn jongste dus vertelde dat hij zijn propedeuse heeft gehaald .... Jaaaaaaaaaaaaaaa dan is deze vrouw, moeder, vriendin van .... een gelukkig mens en kan ik weer even relativeren dat ondanks dat er ook minder leuke dingen gebeuren in mijn leventje, er genoeg mooie en fijne dingen zijn om mijzelf weer in balans te krijgen ;) Heyyyyyy laat dat woord BALANS nou net een belangrijk gegeven zijn voor mij en verwerkt zijn in de naam van mijn dans en sport bedrijfje.

En hoe is het mogelijk ????!!!! Terwijl ik dit blog afsluit hoor ik het nummer van Ruth Jacott/"Leun op mij" door mijn speakers .... Een nummer wat een hele diepe betekenis heeft voor mij want dat zegt ALLES over de band die ik met mijn oudste broer had tijdens zijn ziekteproces. Zo de term; BIG BROTHER IS WATCHING OVER YOU is right. https://yoo.rs/2werelden/photo/onvoorwaardelijke-liefde-1489483670.html?Ysid=43987

Lieve mensen: KEEP THE FAITH heb een fijne dag en geniet <3

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties