×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


DE kersen op mijn taart ....

DE kersen op mijn taart ....


Als je zoals ik al meerdere jaren in het buitenland woont ga je steeds meer de mensen, dingen, situaties enz enz waarderen van het land waarvan je vandaan komt, althans ik ....

Maar niet alleen dat, terwijl je een nieuw leven opbouwt in de 2e thuisland, ga je gaandeweg ook steeds meer waarderen van dat land en alles wat met dat land te maken heeft, nou jaaaaaaaaaaa bijna alles :P 

 Wat in het begin allemaal als "ongemakkelijk" werd ervaren zijn nu dingen waaraan ik mij minder stoor, geheel aan gewend ben of zelfs als prettig ervaar ;) Maar ik ben een bevoorrecht mens, want ik mag letterlijk "the best of 2 worlds" ervaren.

Als wij in de winter in Nederland zijn of zoals recentelijk ik voor vakantie tussendoor, dan zijn de dingen die ik doe en beleef met mijn kids en dierbaren zo intens mooi, soms heel moeilijk, maar meestal goed. Ik zeg dan altijd we hebben weer mooie herinneringen gemaakt voor later .... En dit keer was het bezoek er eentje met als kers op de taart, de "opening" (zo benoem ik het maar) tussen de kids hun papa en mij. En dat is en blijft een voor ons als gezin in nieuwe samenstelling, een SUPER kers op de taart !!!!

Het gegeven dat de jongste na mijn vakantie in Nederland is meegekomen naar Kusadasi om met ons daar vakantie te vieren, was wederom een SUPER kers op onze taart <3 Ik besef me dan samen met mijn lieve A dat we echt enorm blij mogen zijn, dat de jongens en hun meiden ook met A zo'n mooie band hebben op willen/kunnen bouwen <3 Het was een relaxte sfeer, waar we gelachen, gepraat, gedeeld, genoten en natuurlijk bij het afscheid gehuild hebben. Want heyyyyy deze mama huilt dan van geluk en trotsheid .... Trots op alles en iedereen en ja ook op mijzelf dat langzamerhand alles een plekje gaat krijgen voor iedereen. Mijn kids zijn als een rots verankerd in mijn hart, als het met hun minder gaat, voel ik dat meteen en betrek ik het op mijzelf. Niet altijd nodig en niet altijd waar, maar ze hebben best veel voor hun voeten gekregen, daar hebben ze niet altijd zelf om gevraagd. Dus als ik een van hen zie "struggelen" dan betrek ik het soms nog op wat er is gebeurd tussen mij en hun papa en daarom zijn ik en hun vader zo blij met die eerste SUPER kers van hierboven ;) Wat zo'n compliment van mijn jongste naar mij toe was tijdens zijn verblijf, was althans zo heb ik het ervaren, denk niet eens dat hij het zo bedoelde :))))) Het feit dat hij zei; Jeetje mam, je kent echt veel mensen hier al zeg! Je hebt eigenlijk net zo'n sociaal netwerk hier als in Nederland .... doet me enorm goed, want dat is iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind.

En dan kom ik bij mijn 3e SUPER kers op de taart ;) Alle lieve mensen maar zeker ook vrienden en familie die nog regelmatig Kusadasi komen bezoeken en wij dan ook een stukje mee mogen genieten van hun komst :) Het brengt gezelligheid en bovenal afwisseling met zich mee, waardoor het leven in 2 werelden voor mij een balans heeft gekregen na een dikke 5 jaar. Hoe mooi is dat?! <3

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties