Nooit te laat....

Nooit te laat....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Lieve lieve grote broer <3

Ooit heb je dat tegen mij gezegd, nu bijna meer dan 12 jaar geleden.... Ik ben je nog steeds dankbaar dat je mijn ogen hebt geopend en mij het vertrouwen hebt gegeven dat ik dat best mocht doen, kiezen voor mijzelf...

Ik was verscheurd van binnen en jij was een van de weinigen die dat zonder dat ik het bewust met je deelde, oppikte.... Je wist het zo goed te verwoorden <3 Misschien omdat je vaak jezelf met mij vergeleek en heel eerlijk wat waren we gelijk in onze "stoutheid", eigenwijsheid en koppigheid ;) 

Ik mis je nog iedere dag lieve grote broer, zeker op dit soort momenten die voor mij zo enorm emotioneel zijn....Vandaag vlieg ik weer naar Nederland voor een dikke 2 weken vakantie, dichtbij mijn kids en overige dierbaren. Ik kom jou ook op zoeken en zal dan weer even bij je gaan zitten en tegen je praten, alleen kan je niet meer terug praten, helaas.... :(

Ooooooooo hoe waanzinnig hadden jij en A het met elkaar kunnen vinden!!!! Hoe waanzinnig is het dat juist in het jaar van zijn geboorte jij en L toen Kusa bezochten, nog geheel "toerist vrij" ;) Van L heb ik foto's gekregen van jou uit die tijd, hoe lief is dat?! Altijd aangetrokken tot landen zoals Griekenland, Turkije, Egypte en dan trouwt je zusje op 42 jarige leeftijd met de liefde van haar leven in Turkije met een Turkse man.... Wat zou jij trots zijn geweest.... maar zeker ook op je neefjes die dag :)

Maarrrrrrrrrrrrr je zult helemaal trots zijn op hoe zij nu in het leven staan.... Ze zijn zulke heerlijke gasten <3 

 Lieve grote broer, die kans die jij mij duidelijk hebt gemaakt, heeft mijn leven op zijn kop gezet en ik heb daar vele dierbaren mee pijn gedaan, maar hoe "hard" het ook klinkt het was alle verdriet en pijn van en voor mij meer dan waard. Ik kan helaas de pijn niet weg nemen die het mijn dierbaren heeft gegeven, maar ik vertrouw erop dat zij in de reis die ik heb gemaakt, hebben ervaren dat dit mij uiteindelijk gelukkig heeft gemaakt en dat zij daardoor ook gelukkig zijn voor mij. Maar ook weer blijer zijn geworden voor hun zelf .... Want dat is het enige wat ik verlang en wens voor hun die mij weer gelukkig maken, geluk in hun leven. Dat is zo mooi als je die kans ziet en pakt !!!!

Door jou.... seni cok seviyorum butun kalbimle.... <3
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Veel sterkte en geniet van je vakantie in Nederland !
| 14:28 |
Dank je wel :)
| 15:42 |
Pakkend ..mooi.. een goeie broer is goud
waard
| 18:18 |
Zeker weten!
| 15:42 |
Oh aangrijpend meis. Heel veel sterkte!
| 16:32 |
Dank je wel, maar komt goed X
| 15:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen