Voelen jullie je GeBanksyd door het gegoochel met vragen?


DidI'Ms world  voelde zich flink GeBanksyd vanmorgen toen ze met een vraag eindigde die niet van haar was.

Zo erg zelfs dat ze nu bij Henkjan in therapie moet. Ze stelde een vraag en kon zich de vraag, nog het woord "GeBanksyd" herinneren. Terwijl ik die vraag kwijt geraakt was. Vraag mij alleen niet hoe mijn vraag bij haar terechtgekomen is.

Na enig speurwerk begin ik te merken dat de vragen die ik post in de box "Welke vraag stellen mensen als ze naar deze post zoeken?" niet in de blog blijven, maar uit de blog wegwandelen en zich ergens anders op Yoors nestelen.

It´s all good fun wat mij betreft en Didi´s avatar boven mijn blog er beter uit dan de mijne.
Daarnaast heb ik ook al mijn  verdwenen vragen die ik in het eerder genoemde "Welke vraag stellen mensen als ze naar deze post zoeken?" vakje geplaatst had ook teruggevonden.

Al weet ik niet precies waar en twijfel ik of de vraag van Didi "Wat is kunst volgens jou" van mij of van haar is, maar die van kunstsubsidie zijn zeker van mij.


Wat mij betreft  worden we allemaal heerlijk digitaal geBanksyd door alle nieuwe Yoors (YAMA) features .

Toch zie ik hier echt heel veel leuks opbloeien en geniet ik van al deze vreemde verdwijn trucs.  Al denk ik ook soms ff LAMA.

Toch is dit wat mij betreft werkelijk kunst: uit het niets iets te creëren en dan beetje bij beetje bijschaven.


                                                                    Meer Tegendraadjes: