×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Perrongeluk: West-sigaretten


Quote

Perrongeluk

Steven van Beek tekent verhalen op vanaf het station

Een man komt woedend naar me toe. “Ja hoi. Ik kocht net dit pakje West sigaretten bij je, weet je nog? Ik opende ‘m net en hij is helemaal leeg! Godver, ik wil een nieuwe en zorg dat hij vol zit!”Hij gooit het lege pakje op de balie. Dreigend staat hij nu voor me, zijn kwaadheid lijkt alleen maar toe te nemen. Ik kijk 'm kort aan en blijf even stil, voordat ik deze hoogst moedige, gedurfde, haast geloofwaardige maar toch vooral kansloze poging toch echt abrupt moet beëindigen. Wij verkopen geen West sigaretten.


Volg je me al op Facebook? ;-). Lees ook het verhaal van gisteren, over de wandelaar.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts