leeftijd berekenen


Ken jij dat ook?

Leeftijd is een begrip, zegt niets over je daadwerkelijk gevoel.

Bedrijf waar ik werkte werd overgenomen. Was geen werk meer voor mij. Ik was zzp en op oproep basis.

Dacht stap weer terug in mijn oude beroep, wilde voor mijzelf een zaak opzetten. Om iets omhanden te hebben.

E.e.a geregeld, KvK nummer, startgeld gespaard. Moest ook bankrekening hebben. Bel je verschillende banken op. Krijg je bij de meesten zoals Rabo te horen gezien u leeftijd. Denk ik niet..blablabla. Ik ben te koken van binnen.🤬🤬😡 zeg heel netjes mevrouw gezien u leeftijd denk ik dat jij zeker nog tot je 70j moet werken. En zo te horen bent u op je 40j al afgeknapt met een burn-out. Dus lijkt mij verstandigste keuze dat u nu de goedkeuring geeft of ik stap met alles naar andere bank.

Krijg je na een tijdje of ik een beoordeling wil geven over het gesprek.

Wat dacht je dat ik geschreven had?