Vakantiekiekje, september 2018 challenge


 

Ingrid tips startte de September challenge vakantiekiekjes.  

Ik ben even de archieven ingedoken en vond deze foto. Vakantie 2017, ik was op bezoek bij mijn zoon, schoondochter en kleindochter in Thailand. We hadden een huisje gehuurd en deden een uitstapje naar een tempel. Ben helemaal vergeten hoe die tempel heet. Volgens mij waren we in de buurt van Chiang Mai of Chiang Rai. 

Het leuke aan deze foto vind ik dat hier, achter die balustrade, een heel mooi uitzicht is. Tenminste dat lazen we en zagen we op foto's van anderen. 

Maar, iets wat niet vaak gebeurt in Thailand, gebeurde die dag wel, er hing die dag een dikke mist op de berg waar deze tempel op staat. 

Dus het bijschrijft bij deze foto is: Hier hoort een mooi uitzicht te zijn, maar vandaag even niet.