Vakantiekiekjes juni 2018


Op de valreep nog even twee foto's opgezocht van mijn vakantie van 2018 om mee te doen aan de September challenge vakantiekiekjes van Ingrid

Ik ben dit jaar met twee van mijn zoons, twee van mijn schoondochters en mijn twee kleinkinderen op reis geweest naar IJsland. 

Een schitterend land! Maar het allerleukste was natuurlijk om samen met hen op vakantie te zijn. 

Hier twee foto's van die vakantie:

 
 

Het was juni 2018 en dan kun je deze foto maken :-) Dit is mijn kleindochter die in de sneeuw een sneeuwpop (goed kijken) aan het maken is. Voor haar een hele bijzondere ervaring want ze woont met haar ouders in Thailand, dus sneeuw ziet ze niet zo vaak.  Dus terwijl de ijskoude regen uit de hemel kwam vallen genoot zij van de sneeuw. 

 
 

Op de foto hierboven zie je een van mijn zoons, schoondochter en kleinzoon op een vlonderpad op weg naar een hele mooie waterval. Hier regende en sneeuwde het nog net niet, maar even later wel en op de terugweg hebben we dus heel wat sneller gelopen. 

 

Gelukkig hebben we ook een paar schitterend mooie dagen gehad met veel zon. Maar verder deed IJsland zijn naam eer aan!