365 tinten mesjogge

365 tinten mesjogge


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Deze pagina maak ik om al mijn gedachtenkronkels kwijt te kunnen. Over de naam is nagedacht! Er zitten veel betekenissen achter, die ik allemaal nog uitleg.
365 verwijst onder andere naar de 365 dagen die de aarde nodig heeft om rond de zon te draaien. In die tijd zijn dus letterlijk alle kanten van een situatie belicht. Nou heeft mijn hoofd de neiging om veel sneller rond te tollen en zie ik 365 tinten grijs in laten we zeggen 365 minuten of zelfs seconden voorbij komen. Het is allemaal niet zo zwart wit namelijk. Overal is iets voor te zeggen. En tegelijk zijn er blijkbaar ook een aantal zwart-wit-tegenstellingen in mij die nogal eens met elkaar in gevecht zijn. Zeer vermoeiend kan ik je vertellen…
Mesjogge spreekt voor zich, maar klinkt toch net iets vriendelijker dan geschift of gestoord of gewoon knettergek
Mijn bedoeling is om op deze pagina gekke, leuke, vervelende, controversiële en zo stukjes neer te zetten. Als je dat leuk vindt kun je ‘m liken en/of delen. Als je dat niet leuk vindt, vooral niet doen
Anyway, veel plezier hier!


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben heel benieuwd. Succes!
| 00:34 |
dank! lang niks meer geschreven, maar er komt er weer bijna eentje...
| 22:46 |
Dat klinkt uitstekend. Jij ook veel plezier!
| 13:16 |
Dit klinkt heel goed :D
| 12:47 |
Ben benieuwd ik houd je berichtjes in gaten.
| 12:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen