Lieve rokers...

Lieve rokers...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Rokers worden tegenwoordig als criminelen behandeld en ergens ver weg in een of ander verdomhoekje buiten in de regen gezet.
Maar misschien zijn rokers in het algemeen best sensitieve mensen die die rook nog nodig hebben. En waarschijnlijk kunnen die mensen ook niet tegen horrorfilms. En dus ook niet tegen horrorplaatjes. Als je ergens kanker van krijgt is het om elke dag die plaatjes te moeten zien. Mind over matter, zoiets...
Ik pleit er dan ook voor om al die plaatjes te vervangen door lieve, ik heb het geprobeerd voor te doen. Want als de wereld iets liever wordt en die (vreselijk slechte) rokers erop geattendeerd worden dat ze lief kunnen zijn voor zichzelf, hebben ze misschien het roken iets minder nodig en stoppen ze eerder... 
Zo maar een idee. 
Want een tevreden roker is geen onruststoker, maar die mensen die er zo'n heksenjacht op maken die zorgen voor de onrust. Pak dan ook de chips aan en de cola en de energy drank en de patatten en de straling van de mobieltjes in je broekzak, want daar krijg je namelijk ook kanker van. En vooral van je druk maken over hoe andere mensen aan hun eind willen komen. Doe ook vooral een plaatje van "dit is dodelijk" op geweren en bommen en zo. Maar die mogen blijkbaar wel. En chemicaliën in de vorm van antidepressiva en ritalin en vaccinaties mogen ook. Daar kunnen allemaal enge plaatjes op volgens mij. Maar ja, wie ben ik...


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Weet je..mijn cardioloog heeft liever dat ik een shaggie opsteek dan dat ik mij opvreet van de stress..ow..en hij rookt zelf ook!
| 01:52 |
slimme cardioloog, haha!
| 22:15 |
zo is het ook en pas als men stopt met zeuren, meer kans dat t nog nodig is dat roken en joepie...ik ben juist daardoor gestopt vorig jaar juli, top dit
| 09:37 |
Goed van je, ik nog even niet:)
| 11:24 |
alles heeft zo zijn eigen tijd.. k had voor mijn ahrt al jaren trug MOETEN stoppen en nu mocht ik t neit vanwege een zieke darm, lol..tja puberitis waarschijnlijk, t werkte
| 11:37 |
Ja en dan ben je de harde muziek nog vergeten.....;-) word je mss niet direct ziek van, maar wel doof....... Foto op de volumeknop ! Er is idd nooit een boosdoener. Vaak is het een opstapeling van.......Zoals bijvoorbeeld het sigaretje.....
| 12:40 |
Ja, precies!
| 14:23 |
misschien ook eentje op bierflesjes of glazen van verongelukte kinderen
| 10:26 |
Ben het helemaal met je eens
| 08:33 |
Ik sluit me aan bij Didl'Ms world.
| 06:25 |
Ik zie die plaatjes op de verpakkingen helemaal niet, echt niet. Ik moet er zelfs een beetje om grinniken. Mensen maken zich druk om 'meeroken' terwijl ze in auto's rondrijden, naast industrieterreinen wonen, en in steden verblijven waar de huizen zwart uitslaan van de rotzooi in de lucht. Maar de rook van een sigaret is de boosdoener. Als ze nu ballen hadden dan pakten ze de echte vervuilers en ziektemakers aan ...... maar dan moeten ze hun eigen gedrag veranderen dus leggen ze het liever neer bij "de ander". Goed opgezette blog!
| 22:59 |
dank! en ja, ben het met je eens, alleen zie ik de plaatjes wel en word er misselijk van:)
| 23:02 |
Ik kan me hier volledig in vinden, goed bericht!
| 22:13 |
dank!
| 22:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen