mijn monster

mijn monster


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een paar maanden geleden ging ik maar eens met mezelluff therapeuteren en wilde mijn monster in beeld brengen, je weet wel, dat zwarte ding dat op de meest onverwachte momenten zijn kop opsteekt en alles en iedereen verknalt... maar wat blijkt? Mijn monster maakt het juist veel mooier allemaal. Wil dat zeggen dat het leven zonder zwarte kant maar saai zou zijn? Of dat het monster niet zo eng is als het lijkt als je ernaar durft te kijken? Ik weet zelf niet goed hoe ik dit nou moet interpreteren:))) Of is het zo dat ik mijn echte monster nog niet durf te tekenen, dat kan natuurlijk ook...

Maar dan word ik door iets heel kleins getriggerd. Ik was even vergeten dat mijn monster dan verandert in dit:
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja hoe meer je je in je monster verdiept des te groter het wordt. Maar gewoon vriendjes worden met je monster werkt denk ik het beste!
| 07:26 |
Ja, leren ermee te dansen of zoiets:) voorlopig laat ik me nog regelmatig opvreten door hem, maar er wordt aan gewerkt
| 21:19 |
Je monster heeft zo zijn voor en zijn nadelen
| 08:42 |
yep!
| 22:19 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen