mourir un peu. afscheid therapie

mourir un peu. afscheid therapie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een beetje veel peu merk ik nou. Mijn groepstherapie is bijna ten einde. En G’d weet dat ik het regelmatig vervloekt heb en er meer dan klaar mee was. De dagen heb ik afgeteld. Nog 11, nog 8, nog 4… “Zal blij zijn dat ik er vanaf ben” riep ik stoer. "Dan gaat de vlag uit en ik ga feest vieren en ze krijgen een groot kruis na!"

En dan opeens is het de laatste week. En ik zie mijn medegroepsgenoten na een lang weekend en besef dat ik ze verdomme ga missen. En ik heb buikpijn en huilbuien, want afscheid nemen vind ik blijkbaar nog steeds heel moeilijk…

40 weken lang hebben we twee dagen per week  lief en vooral leed met elkaar gedeeld. 40 weken en net als bij een zwangerschap zijn de eerste en laatste maanden het zwaarst. En er komt niet eens een perfect kind uitJ

Maar elke moeder weet dat je altijd je eigen kind perfect vindt, toch? Dus misschien ga ik mezelf gewoon perfect vinden zoals ik ben…Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je bent goed zoals je bent!
| 12:07 |
dank!
| 21:57 |
Wat vreselijk voor je ! Maar luister je moet je inderdaad zien dat je perfect ben want jij bent goed zoals jij bent !❤️
| 23:19 |
Ja, klopt. Maar zo vreselijk is het niet, het is ook goed dat het klaar is! :))
| 00:01 |
Ja dat ook heb je zeker gelijk in ben ook blij voor je dat het klaar is
| 00:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen