Onze lieve kapoen terug naar dierenarts wondje wilt niet toe zo verschrikkelijk een lief kleine dikke vriend alles geef ik aan jou ook al heb ik geen eten op ogenblik maar jij blijft eerst komaan


Lieve kleine kapoen je kwam bij ons zo mooi en levendig. Nu zo ziek we zullen alles doen om je te helpen ook al hebben we het zo moeilijk je komt op de eerste plaats. Ook al heb ik de laatste centjes aan jou besteed ik hoop nu echt dat je vlug beter bend kleine kapoen je bent een vechter. Zo moeilijk als we de medicatie moeten geven maar meid het moet alle dagen tot je erdoor bent. We vertroetelen u tot en met meid je grote zus daar speel je zo graag mee uiteindelijk leef ik in armoede en laatste zal naaf jou gaan ik hoop dat mensen het lezen en toch iets doe een dier is gelijk een mens liefde vriendschap alles krijg je ervan. Komaan meid 


help