×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Breuk in de waterleiding?

Breuk in de waterleiding?


Ik had nog nooit eerder van dichtbij meegemaakt hoe een breuk in de waterleiding eruit ziet, vandaag had ik de kans om het van dichtbij te bekijken. Zaterdagmiddag 15 juni liep ik naar buiten om mijn dagelijkse wandeling te maken.

Toen ik de Azielaan op liep stonden er allemaal mensen te kijken. De brandweer was inmiddels gearriveerd en hadden de boel afgezet met linten om de omstanders op een afstand te houden, ik zag een grote geiser spuiten uit de grond, het water spoot wel 3 a 4 meter hoog. Natuurlijk moest ik er even een filmpje van maken want dit had ik nog niet eerder van zo dichtbij gezien. Zie filmpjes hieronder.

Door een breuk in een waterleiding in Alphen aan den Rijn, in de wijk Kerk en Zanen, eindelijk eens spektakel. Op de hoek van Azielaan, Evenaar. Zaterdagmiddag 15 juni 2019

De water toevoer wordt langzaam dichtgedraaid.

Alles wat overblijft is een "bubbelbad" en een flinke ondergelopen straat aan de Evenaar.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties