×

Yoors


Inloggen
×

Yoorsnotifications_noneadd
07-05-2019 14:52
1 volger , 1 antwoord
camera_alt
Afbeelding toevoegen
Imac 27 inch 5k 2017 gebruikerstips!

Imac 27 inch 5k 2017 gebruikerstips!


Hallo ik ben John, ik heb zelf pas bovenstaande iMac gekocht dus ik ben volop aan het leren hoe alle functionaliteiten werken daar kunnen jullie je voordeel mee doen!

Tevens ben ik nog maar net begonnen op Yoors en moet ik ook daar nog veel onder de knie zien te krijgen. Dat is leuk want daar ga ik gelijk mijn blogs over schrijven zodat jij snel gas kan geven en Yoors naar grote hoogten kan brengen met jou mooie blogs. En ik leer veel, over Yoors, mijn interesse gebieden, en de werking van mijn computer en alle nieuwe functionaliteiten die erop zitten. Ik heb net bijvoorbeeld Siri de meedenkende assistent aangezet en die vindt razend snel zonder je handen op het toetsenbord te zetten, de gevraagde websites bijvoorbeeld over een bepaald onderwerp en ik verbaas mij erover hoe ontzettend snel dat werkt echt enorm productie verhogend en ietwat verslavend iets.. goedemorgen Siri..

Siri mijn persoonlijke assistent!

 

klik op het icoontje rechts bovenaan en je assistent wordt gestart!

Hieronder komen alle blogposts te staan over de verschillende onderwerpen dan kun je zelf snel selecteren waar je naar zoekt, veel succes op Yoors.

Welkom op mijn post hij is met veel liefde en enthousiasme gemaakt! Yoo.rs is een fairshare content platform. Ik vind dat echt te gek! Meld je ook gratis en eenvoudig aan en krijg gelijk volledige toegang tot Yoors. Geen advertenties of reclame.