×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wat is Charitywater.org

Wat is Charitywater.org


Charitywater is een organisatie die geld inzamelt om waterprojecten op te zetten voor de 663 miljoen mensen die zonder schoon drinkwater zitten.

Omdat ik graag mijn steentje bij wil dragen heb ik een facebook pagina aangemaakt genaamt Charitywater neem gerust een kijkje  :https://lnkd.in/gipCWdf 

Hier heb ik een verjaardag inzameling een Selling Stuff inzameling en een Selling Soup actie opgezet! Alle spullen die ik verkoop kun je hier vinden. Er is nog een hoop werk te doen kunt u mij helpen, alvast bedankt voor het delen en liken van de pagina.

Heeft u spullen om te doneren stuur me dan een mail, bovenaan de Charitywater pagina rechts is een knop om een mail te sturen.

Kijk voor u doneert even op de originele site de organisatie is te vinden op CharityWater.org

Geweldig als u, (met uw familie, of bedrijf) een actie wilt starten, en mee wilt helpen. 

U kunt zelf een actie aanmaken via de originele site, maar u kunt ook direct via mijn inzamelingsacties iets doneren. U wordt op de hoogte gehouden van de stand van zaken, als er een project is afgerond worden er fotos gestuurd, en sensors geplaatst zodat u via google earth kunt zien hoeveel water er is opgepompt.


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Welkom op mijn post hij is met veel liefde en enthousiasme gemaakt! Yoo.rs is een fairshare content platform. Ik vind dat echt te gek! Meld je ook gratis en eenvoudig aan en krijg gelijk volledige toegang tot Yoors. Geen advertenties of reclame.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties