×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Top 5 dingen die ik haat als ik uitga

Top 5 dingen die ik haat als ik uitga


Wanneer ik eens uitga, heb ik toch altijd enkele ergernissen die bij mij naar boven komen.

  1. Waarom kunnen mensen zich niet amuseren zonder zich eerst ladder zat te moeten drinken?
  2. Waarom ben ik een seut als ik geen alcohol drink? En waarom moet ik zelfs drinken, een cola is toch ook goed? (Ik ben dus zo een persoon die iets heeft tegen teveel alcohol drinken door bepaalde gebeurtenissen.)
  3. Mensen die constant tegen u staan te duwen terwijl je aan het dansen bent. Hallo? Die elleboog in mijn rug is niet zo lekker hoor..
  4. Er zijn ook mensen die altijd eens iemand willen aanraken als je langs loopt. Niet doen, hou u handjes maar bij voor de danspasjes te kunnen doen!
  5. Als je iemand leuk ziet, waarom ga je er dan niet eens met praten? Waarom blijf je staan waar je staat en kijk je alsof je een spook ziet? Morgen heb je spijt dat je er niks tegen gezegd hebt en geen naam hebt.. Jammeeeer! Dan maar wachten tot de foto's online komen en hopen dat hij op een foto staat en dat hij getagd wordt. (En ja, ik ben zelf ook iemand die dat doet, hihi)

Hebben jullie nog irritaties? Laat ze gerust weten in de reacties!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties