Het liefst was een dikke middelvinger mijn antwoord geweest.

Het liefst was een dikke middelvinger mijn antwoord geweest.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorige keer postte ik een blog waarvan ik niet wist of ik boos moest worden of moest lachen (deze staat hier), vandaag vertel ik over een ervaring die me echt heel boos maakte.

De weg waarop ik reed was vrij smal. Ik realiseerde me dat als het huis, waar ik naar op weg was, geen oprit had ik geen andere keus had de volledige weg te blokkeren. Er stonden weinig huizen op dat stuk in het bos en er waren geen zijwegen om bijvoorbeeld om de hoek te parkeren. Toen ik bij het huis aankwam bleek het hek naar de oprit dicht te zitten. Ik zette de auto zo dicht mogelijk tegen het hek aan en tevreden stelde ik vast dat ander verkeer er nog langs kon.

Ik stapte uit, pakte het doosje Nespresso die ik daar ging bezorgen en met dat ik de oprit oploop via het inloop gedeelte van het hek komt er een auto aan die meteen toeterde. Ik dacht even dat het een bekende was dus ik stak vrolijk mijn hand op en liep naar de voordeur. Maar niets was minder waar. Er stapte een, voor mij onbekende, vrouw uit die meteen gilde dat ik aan de kant moest gaan. Ondertussen had ik aangebeld en wachtte totdat er open gedaan werd. Ongeduldig als ze was zette ze haar hand op de toeter en liet deze niet meer los. De mensen die de Nespresso besteld hadden bleken echter niet thuis, dus liep ik terug naar het hek.

'Weg met die auto!' bries de wit hete vrouw. Inmiddels flink geïrriteerd antwoordde ik dat er genoeg ruimte was om mijn auto te passeren. 'Niet!' stelde ze 'Daar hangt een tak en die komt misschien wel tegen mijn auto'. Ik volgde haar wijzende hand en zag dat ze een uitloper van een struik bedoelde. Je weet wel, zo'n klein zacht twijgje, wat nog helemaal zacht is.

Dus liep ik naar de struik, brak een klein stukje van de uitloper af en zei: 'Zo, nu kun je er langs'. Ik liep weer richting het huis met de bedoeling een kennisgeving te schrijven, dat ik geweest was, en deze in de brievenbus van het hek te doen. De vrouw zette haar auto een stukje achteruit, reed lang mijn auto en riep keihard: 'Onbeschofte trut!'.

Het is dat ik aan het werk was, anders had ze een hele dikke middelvinger als antwoord gekregen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je schrijft echt heel leuk!
| 16:04 |
Dank je 
| 22:41 |
Ze keek zeker in haar spiegeltje pfffffffff
| 11:09 |
Ik hoop het 😉
| 22:41 |
Ach ja sommige mensen hebben geen greintje geduld!
| 20:01 |
Dat blijkt inderdaad.
| 00:08 |
Sommige mensen hebben gewoon een heel slecht leven. Daar kun je niks aan doen :-)
| 11:08 |
Vooral dat 'daar kun je niets aan doen' Whahaha  #kloptalseenbus
| 21:43 |
Hahaha, je moet maar zo denken; "wow, die heeft vast een kut-leven".
| 05:01 |
Dat is ook een goede 😂😂
Als ze met iedereen zo omgaat.. 
| 21:41 |
Ik sluit me aan bij de reactie van Hans.😁
| 01:34 |
😂😂
| 21:40 |
Die zal wat dwars zitten, trek het je maar niet aan.
| 16:08 |
Dat doe ik gelukkig ook niet. Adem in.. adem uit.. je kent het wel ;)
| 21:40 |
Hier drin, daar druit.
| 21:58 |
👍👍👍
| 22:06 |
Ik denk dat ze te goed in de spiegel had gekeken?
| 22:56 |
Of te weinig zelfkennis had ;)
| 14:55 |
Laten we het maar zo zeggen, ze stelde zichzelf luid en duidelijk voor...
| 22:23 |
Hahaha Hans, zó had ik het nog niet bekeken 😂
| 22:35 |
😂
| 16:08 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen