×

Yoors


Inloggen
×

YoorsHet liefst was een dikke middelvinger mijn antwoord geweest.

Het liefst was een dikke middelvinger mijn antwoord geweest.


Vorige keer postte ik een blog waarvan ik niet wist of ik boos moest worden of moest lachen (deze staat hier), vandaag vertel ik over een ervaring die me echt heel boos maakte.

De weg waarop ik reed was vrij smal. Ik realiseerde me dat als het huis, waar ik naar op weg was, geen oprit had ik geen andere keus had de volledige weg te blokkeren. Er stonden weinig huizen op dat stuk in het bos en er waren geen zijwegen om bijvoorbeeld om de hoek te parkeren. Toen ik bij het huis aankwam bleek het hek naar de oprit dicht te zitten. Ik zette de auto zo dicht mogelijk tegen het hek aan en tevreden stelde ik vast dat ander verkeer er nog langs kon.

Ik stapte uit, pakte het doosje Nespresso die ik daar ging bezorgen en met dat ik de oprit oploop via het inloop gedeelte van het hek komt er een auto aan die meteen toeterde. Ik dacht even dat het een bekende was dus ik stak vrolijk mijn hand op en liep naar de voordeur. Maar niets was minder waar. Er stapte een, voor mij onbekende, vrouw uit die meteen gilde dat ik aan de kant moest gaan. Ondertussen had ik aangebeld en wachtte totdat er open gedaan werd. Ongeduldig als ze was zette ze haar hand op de toeter en liet deze niet meer los. De mensen die de Nespresso besteld hadden bleken echter niet thuis, dus liep ik terug naar het hek.

'Weg met die auto!' bries de wit hete vrouw. Inmiddels flink geïrriteerd antwoordde ik dat er genoeg ruimte was om mijn auto te passeren. 'Niet!' stelde ze 'Daar hangt een tak en die komt misschien wel tegen mijn auto'. Ik volgde haar wijzende hand en zag dat ze een uitloper van een struik bedoelde. Je weet wel, zo'n klein zacht twijgje, wat nog helemaal zacht is.

Dus liep ik naar de struik, brak een klein stukje van de uitloper af en zei: 'Zo, nu kun je er langs'. Ik liep weer richting het huis met de bedoeling een kennisgeving te schrijven, dat ik geweest was, en deze in de brievenbus van het hek te doen. De vrouw zette haar auto een stukje achteruit, reed lang mijn auto en riep keihard: 'Onbeschofte trut!'.

Het is dat ik aan het werk was, anders had ze een hele dikke middelvinger als antwoord gekregen.